Осіннє свято в приватному садочку "Еколенд" - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Осіннє свято в приватному садочку “Еколенд”

Осінь – дивовижна пора чарівних метаморфоз, коли природа навколо вбирається в строкате вбрання та в очікуванні снігової наступниці задобрює усіх різними гостинцями.

А що ж наші малята? Вони із завзяттям чекали на зустріч з Осінню та готували для неї й для своїх найрідніших театральні дарунки. У кого ж перевтілювались дітлахи?
Гайда за куліси!

Осінню пору неможливо уявити без яскравих квітів, які вражають багатством і глибиною палітри. Їхні пелюстки в найрізноманітніших відтінках червоного, оранжевого, жовтого, зеленого, коричневого та фіолетового вражають красою й величністю. Кожен відтінок — як окрема нота в мелодії Осені. Величаві жоржини, неповторні айстри, горді хризантеми, запашні чорнобривці, ніжні мальви, тендітні, лілеї, розкішні троянди. Наші дітлахи приміряли образи елегантних осінніх квітів та зачарували глядачів історією кохання Чорнобривця і Троянди.

А яка Осінь без забаганок погоди? Вчора погукала в гості сильного вітра і дощика-бігунця, запросила їхніх сестричок-хмаринок в темних хустках, сьогодні напустила чарівного туману і такої тиші, що відчутно як в повітрі бринить кожна павутинка, а завтра знову запланувала перегони по калюжах, на яких без парасольки ніяк. Наші маленькі актори віртуозно передали характер осінньої погоди та її примхливо-загадкову вдачу.

А що з урожаєм? Осінь – щедра панна, в її скарбничці чимало поживних овочів та фруктів. Їх так багато – очі розбігаються. Статечна городина, від буряка до картоплі, від морки до цибулі, від часника до кабачків й баклажанів. А які смаколики Осінь-чарівниця приготувала в садах? Хрумкі яблука, соковиті сливи, медові груші, терпка айва, солодкий виноград, вітамінна малина в компанії заморських гостей – лимонів, бананів, гранату… Всіх і не злічиш! Проте є осінній панич, який над усіма головний – величний гарбуз.
Чи вдалось дітлахам передати поважність усіх фруктів та овочів? Без сумніву, маленькі герої в тематичних костюмах через розповіді та діалоги показали неперевершену взаємодію мешканців садів і городів, додали до театральних оповідок особливий шарм дитячої безпосередності.

Не могли не вшанувати маленькі еколендівці золотисті колоски пшениці – головний символ врожайності та добробуту. Вони за допомогою чарівних рук багатьох трудівниць й трудівників стають борошном, з якого печуть найсмачніший хліб, духмяні круасани, колоритну піцу й запашну випічку.
Шлях паляниці від зернини до столу пронизаний вражаючими історіями, які наші діти у впізнаваних образах прожили на сцені як справжні актори, з усією гамою емоцій та відчуттів.

Привітати панну Осінь завітали й інші гості з різних куточків світу – принцеси, королі, бременські музики, лісові звірята й навіть пірати. Вони спочатку змагались з нашими козаками, а коли зрозуміли, що їх не подолати, перейшли на бік добра. Незабутні враження залишила гра наших артистів, їхній запал та бажання у кожному герої підсвітити позитивні риси та показати добре серце.

А що ж наші найменші дітки? Їм дуже личили костюми мультяшних мишенят, образи яких було обрано для першого театрального дебюту. У веселих іграх, під запальну мелодію малеча вправлялась в танцювальних рухах та створювала на згадку осінні портрети. Їхні усмішки зачаровували, акторські вміння милували й надихали на безперервні оплески.

Осінні свята в Садку для дітей – це завжди чудова нагода створити пізнавально-колоритну атмосферу, в якій творче знайомство з осінньою порою відкриває скарбничку дитячих талантів.

Все буде Україна!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
trackback
4 місяців тому

[…] cleocin t[…]

cleocin t

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

ЕКО-ПРИКРАСИ ДО ВЕЛИКОДНЯ ПО-ЕКОЛЕНДІВСЬКИ

Якими прикрасами Ви декоруєте оселю до Великодніх свят? Наші діти в Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” знають про великоднє оздоблення чимало, адже щороку активно беруть участь у

Лабораторія професора Оксигена

Лабораторія професора Оксигена літній пришкільний табір 10 днів 17 – 28. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Любите таємниці та секрети?! Якщо так, то

MIX camp

MIX camp літній пришкільний табір 10 днів 03 – 14. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Літо – пора для повного релаксу, коли багато

ЕКО-ПРИКРАСИ ДО ВЕЛИКОДНЯ ПО-ЕКОЛЕНДІВСЬКИ

Якими прикрасами Ви декоруєте оселю до Великодніх свят? Наші діти в Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” знають про великоднє оздоблення чимало, адже щороку активно беруть участь у

Попередня реєстрація