20 годин на цеглинки Lego задля втілення шаленої ідеї. Інтерв`ю з учнем 9 класу Олексієм Захарчуком - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

20 годин на цеглинки Lego задля втілення шаленої ідеї. Інтерв`ю з учнем 9 класу Олексієм Захарчуком

Олексію, чому саме Lego? Чим воно для Вас особливе?
Тим, що можна будь-яку ідею втілити в життя: чи то будівля, машина чи літак. Після того як ця моделька буде складена ви відразу ж можете нею гратися та насолоджуватися.

З якого віку Ви складаєте цеглинки?
Перший набір у мене з’явився в 4 роки, спочатку це була тема Lego City, але потім я перейшов на Lego Technic. Там більше можливостей.
Пам’ятаєте, коли перші власні ідеї були втілені в життя? І що саме це було?
Наскільки я пригадую, це були різні будиночки чи, може, роботи. Сам я почав робити моделі з 8 років, тоді мене цікавило саме це. Запитання для глибоких роздумів…:)

Скільки всього проєктів з lego Ви зібрали?
Чесно кажучи – не знаю… Думаю, що понад 20. Тільки моторизованих машин зробив близько 10 штук, а мотори у мене з’явилися у 2021 році, тож до цього часу я міг назбирати собі ціле місто всякого різного добра.

Чи легко Вам руйнувати вже зібрані конструкції, щоб будувати нові?
Залежить, яка це моделька – якщо щось маленьке, простеньке або те, що я робив по інструкції – так. Але зараз, наприклад, у мене досі стоїть наполовину зібрана машина, на яку мені не вистачає часу, або вже й бажання.

Ваша улюблена втілена ідея?
Хммм, напевно Hyundai Ioniq 5, який ми з моїм однокласником робили для конкурсу. Чому він мені запам’ятався? В більшості через його поворот коліс на 90 градусів, відтворити це в lego було неймовірно важко. Тож витратили ми на нього сумарно 20 годин.

Дякуємо за розмову і удачі Вам у всіх lego-ідеях

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

ЕКО-ПРИКРАСИ ДО ВЕЛИКОДНЯ ПО-ЕКОЛЕНДІВСЬКИ

Якими прикрасами Ви декоруєте оселю до Великодніх свят? Наші діти в Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” знають про великоднє оздоблення чимало, адже щороку активно беруть участь у

Лабораторія професора Оксигена

Лабораторія професора Оксигена літній пришкільний табір 10 днів 17 – 28. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Любите таємниці та секрети?! Якщо так, то

MIX camp

MIX camp літній пришкільний табір 10 днів 03 – 14. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Літо – пора для повного релаксу, коли багато

ЕКО-ПРИКРАСИ ДО ВЕЛИКОДНЯ ПО-ЕКОЛЕНДІВСЬКИ

Якими прикрасами Ви декоруєте оселю до Великодніх свят? Наші діти в Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” знають про великоднє оздоблення чимало, адже щороку активно беруть участь у

Попередня реєстрація