Навіть маленький тур допоможе знайти рівновагу і душевний спокій. - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Навіть маленький тур допоможе знайти рівновагу і душевний спокій.

Інтерв`ю з директоркою ЛІЦЕЮ Оксаною Пенцак про мандрівне життя еколендівців

П. Оксано, міжнародні поїздки – це вже невіддільна частина життя кожного еколендівця. Розкажіть, де діти вже бували і що бачили.
Чи знаєте ви, що надихає еколендівців? Це – подорожі!
Марк Твен писав: “Подорожі – згуба для фанатизму, забобонів і вузького мислення. Широкі, розсудливі і доброчесні погляди не можна надбати в одному крихітному куточку земної кулі”.
Захоплююча поїздка в гори, до морів, в замки та палаци, у заповідники, ботанічні сади тощо. І це не лише про відпочинок, а й про цікавий досвід, відкриття та дружбу.

Протягом цього року еколендівці вже побували в Австрії, Німеччині, Польщі, Данії, Словенії, Франції, Італії, Іспанії та Чехії.
Ми отримали масу незабутніх вражень від побаченого, почутого та пережитих спільних емоцій. Познайомились з багатьма людьми й традиціями народів світу, досліджували їх побут та навіть правові принципи.
А ще мандрувати світом разом, справді, дуже весело.

За Вашими спостереженнями, що найбільше нашим дітям подобається в таких турах?
Молодість – найпрекрасніший період в житті людини. Краще, ніж подорожі, людство, мабуть, поки нічого не придумало. До того ж будь-яка мандрівка в далекі або навіть сусідні країни дарує безліч знань, спогадів та почуттів. Споглядаючи світ, учні краще починають розуміти чого вони хочуть від життя. Під час мандрів формуються життєві цінності, шліфуються природні навички виживання, з’являється бажання бути незалежними.

А ще це – дієвий інструмент, щоб перезавантажитися та просто відпочити і повернутися іншими людьми до звичного нам життя, більше відкритими до спілкування, сміливішими у своїх вчинках й значно цікавішими співрозмовниками, адже кожному є чим поділитися. Ми завжди плануємо різновікові еколендівські туристичні групи. Приємно спостерігати як старші учні допомагають молодшим і піклуються про них.

Знаємо, що є дуже цікаві туристичні плани на найближчий час. Поділіться з нашими читачами ідеями!
Літо – найкраща пора року для оздоровлення дітей, зміцнення їх імунітету. Сонце, повітря та вода найефективніше впливають на організм дітей, тому ми плануємо в серпні вирушити до моря у сонячну Грецію. Але просто лежати під теплим сонечком – це не про еколендівців і цю нашу мандрівку ми доповнимо безліччю активностей і пригод 🙂

Усі подорожі збагачують кругозір, на Вашу думку, що наші учні набувають ще у таких спільних поїздках?
Коли подорожуєш починаєш розуміти, що будь-яка дія в ланцюжку подорожі має наслідок. Через бажання довше поспати, можна спізнитися на рейс, зробити більше фото біля визначних місць – відстати від групи з екскурсоводом, детальніше роздивляючись скульптуру чи архітектуру – не встигнути на виставку в музей. Такі події у вигляді маленьких стресів дозволяють нам швидше подорослішати, вчать пристосовуватися до нових викликів в незнайомих умовах, виховують відповідальність та організованість.
Навіть маленький тур допоможе відволіктись від турбулентної буденності, знайти рівновагу і душевний спокій. Тому подорожуйте з користю та разом з еколендівцями!

“Ми щиро вдячні ЕКОЛЕНДу, особливо тим, хто особисто долучився до організації цих захоплюючих та пізнавальних мандрівок та супроводжував наших дітей. За те, що за таких складних обставин вони знайшли час та можливість подарувати учням незабутні емоції. Діти отримали чудову нагоду відволіктись від новин та поринути у світ мандрів казковими куточками Європи, надихнутись історією та архітектурою, дізнатись щось нове та цікаве й отримати заряд бадьорості та оптимізму для нового навчального року. Яскраві враження, які діти привезли з собою ще довго залишатимуться у їхніх серцях та слугуватимуть чудовою мотивацією для майбутніх досяг-нень. Такі поїздки надзвичайно потрібні та корисні, оскільки діти мають можливість поспілкуватися з носіями різних мов, розвивають самостійність, комунікабельність, впевненість у своїх силах та значно розширюють світогляд”.

Оксана Федорова
(мама 7 класника та 9 класниці)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

ЕКО-ПРИКРАСИ ДО ВЕЛИКОДНЯ ПО-ЕКОЛЕНДІВСЬКИ

Якими прикрасами Ви декоруєте оселю до Великодніх свят? Наші діти в Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” знають про великоднє оздоблення чимало, адже щороку активно беруть участь у

Лабораторія професора Оксигена

Лабораторія професора Оксигена літній пришкільний табір 10 днів 17 – 28. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Любите таємниці та секрети?! Якщо так, то

MIX camp

MIX camp літній пришкільний табір 10 днів 03 – 14. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Літо – пора для повного релаксу, коли багато

ЕКО-ПРИКРАСИ ДО ВЕЛИКОДНЯ ПО-ЕКОЛЕНДІВСЬКИ

Якими прикрасами Ви декоруєте оселю до Великодніх свят? Наші діти в Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” знають про великоднє оздоблення чимало, адже щороку активно беруть участь у

Попередня реєстрація