Дитячий садок з 2 років - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Дитячий садок з 2 років

Саме такий запит найчастіше формують пошуковим системам матусі й татусі, коли задумуються над вибором дитячого садочка для своєї малечі.

Які ж критерії є найважливішими для батьків? Ми, у Дитячому Садочку “ЕКОЛЕНД”, з ними знайомі з перших днів відкриття, адже саме вони були орієнтирами в час планування та організації діяльності закладу.

1. Головний клієнт Садка – Дитина.

Це навіть не правило роботи нашого Садка, а цілковито вся атмосфера у закладі. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожній Дитині було у нас комфортно. Разом з малечею подорожуємо, експериментуємо, досліджуємо, навчаємось, співаємо, граємось, танцюємо, стрибаємо, розмовляємо англійською, моделюємо, забиваємо голи, запалюємо на вечірках і постійно рухаємось вперед!

2. Ліцензована діяльність.

Ми – за прозорість і відкритість у взаєминах з клієнтами, адже вони вже 10 років поспіль довіряють нам найдорожче – своїх дітей. Дитячий садок “ЕКОЛЕНД” працює згідно з отриманою ліцензією. 

Чому це важливо? Бо ліцензія – це відповідальність і обов’язки перед батьками. 

3. Адаптація до садка.

Кожна дитина унікальна й по-різному реагує на зміни, особливо якщо це стосується старту відвідування дитячого садка. Всі батьки завжди переживають як малеча сприйме їхню відсутність, як буде почувати себе з іншими дорослими і дітьми, чи зможе залишитись на сон, як довго звикатиме до умов в новому середовищі, чи легко налагодить контакти з однолітками…. 

Питань насправді дуже багато, тому в Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” практикуємо так звану м’яку адаптацію за активної участі психолога. Фахівець комунікує з дитиною та батьками, разом проговорюють та узгоджують важливі моменти відвідування закладу (наприклад, дитина не вживає їжу з глютеном або засинає лише з улюбленою іграшкою, яку не замінять інші забавки, або любить на прогулянку ходити з парасолькою), у такий спосіб готуючи маленькими кроками до знайомства з новим середовищем. Темп цього процесу – індивідуальний, з врахуванням потреб дитини.

4. Впевненість, що Дитина отримує в Садку все найкраще.

Батьки повинні бути впевнені, що в Садку їхню малечу оточує безпека  й турбота, враховано усі можливості для розвитку, корисне харчування, щоденні прогулянки за будь-якої погоди тощо і тут відкрита взаємна міцна комунікація стає у поміч.

Ми радіємо, коли маленькі еколендівці поспішають зранку до Садка, коли на заняттях чи в іграх їхні оченята горять допитливістю, коли отримаємо чимало цікавих питань і разом шукаємо відповіді на них.

Запрошуємо разом з нами пізнавати цей великий світ!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

ЕКО-ПРИКРАСИ ДО ВЕЛИКОДНЯ ПО-ЕКОЛЕНДІВСЬКИ

Якими прикрасами Ви декоруєте оселю до Великодніх свят? Наші діти в Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” знають про великоднє оздоблення чимало, адже щороку активно беруть участь у

Лабораторія професора Оксигена

Лабораторія професора Оксигена літній пришкільний табір 10 днів 17 – 28. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Любите таємниці та секрети?! Якщо так, то

MIX camp

MIX camp літній пришкільний табір 10 днів 03 – 14. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Літо – пора для повного релаксу, коли багато

ЕКО-ПРИКРАСИ ДО ВЕЛИКОДНЯ ПО-ЕКОЛЕНДІВСЬКИ

Якими прикрасами Ви декоруєте оселю до Великодніх свят? Наші діти в Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” знають про великоднє оздоблення чимало, адже щороку активно беруть участь у

Попередня реєстрація