Дистанційне навчання в ЕКОЛЕНДі для мене стало не тільки зручною альтернативою очного навчання… - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Дистанційне навчання в ЕКОЛЕНДі для мене стало не тільки зручною альтернативою очного навчання…

Привіт, я Евеліна, учениця 10 класу. Вже третій рік я навчаюсь в ЕКОЛЕНДі на дистанційній формі.

Доволі часто від родичів та знайомих чую запитання: “Чому я вирішила перейти на дистанційне навчання?” Для багатьох це залишається незрозумілою темою. До ковіду і карантину я навіть не знала про існування онлайн шкіл. Тоді, у 2020 році, коли я вимушено перейшла на дистанційну форму навчання, усвідомила, що надаю перевагу самостійно організовувати свій час. Вчитися в очній школі було незручно для мене, адже не встигала робити те, що мені подобається і поєднувати це зі школою. Я займалась художньою гімнастикою та ходила в художню школу, але ще у 5 класі була вимушена припинити відвідувати улюблені заняття, тому що у мене було багато шкільних завдань, на які, звісно, я звертала більше уваги, ніж на гуртки.

Зрозумівши, що дистанційне навчання має багато переваг, вирішила змінити свою форму навчання. Тоді ми з батьками обирали між різними навчальними закладами і зупинились на ЕКОЛЕНДі. Ми чули багато хороших відгуків про цей заклад, адже тут є як очна форма, так і заочна. Однією з найбільших переваг була наявність онлайн уроків й зворотного звʼязку з вчителями, які дійсно зацікавлені в учнях та їх успіхах.

Я часто чую, що на дистанційному навчанні дітям бракує соціалізації. І хоча у мене є багато позашкільних друзів і це ніколи не було для мене проблемою, я хочу відзначити, що в ЕКОЛЕНДі на це також звертають увагу. Наприклад, тут проводять різноманітні заходи у школі, до яких нас, учнів дистанційного навчання, постійно залучають. Також запрошують у шкільні поїздки й екскурсії, тому є багато можливостей познайомитись з однолітками.

ЕКОЛЕНД має свою окрему платформу, на якій є усе, що потрібно для навчання: завдання, розклади, теоретичний матеріал, підручники, журнал, покликання на уроки, тести тощо. Це дуже зручно, тому що непотрібно нічого додатково купувати, мати 10 різних додатків для навчання, усе чітко та організовано. Також мені дуже подобається, що на платформі можна відслідковувати свій прогрес – усі виконані завдання, пройдені уроки й тести. Це дуже допомагає для розуміння своїх успіхів та організації часу.

Окрім зручних організаційних освітніх умов, в ЕКОЛЕНДі, насправді, дуже якісне навчання. Оскільки вчителі зацікавлені в хорошій освіті своїх учнів. Якість уроків та викладання відрізняється від звичайних для мене шкіл. Вчителі швидко дають чіткі та зрозумілі відповіді, доступно пояснюють матеріал, завжди роз`яснюють завдання з якими в мене іноді виникають труднощі. Я почала краще вчитися, адже тепер добре орієнтуюся в усіх шкільних предметах. А ще значно покращила свою англійську мову, математику і українську. В мене зʼявився інтерес до літератури, тому що вчителям цікаво почути мою думку та навіть подискутувати зі мною.

Дистанційне навчання в ЕКОЛЕНДі для мене стало не тільки зручною альтернативою очного навчання, але і дуже ефективним способом всебічного розвитку та здобуття якісної освіти.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

ЕКО-ПРИКРАСИ ДО ВЕЛИКОДНЯ ПО-ЕКОЛЕНДІВСЬКИ

Якими прикрасами Ви декоруєте оселю до Великодніх свят? Наші діти в Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” знають про великоднє оздоблення чимало, адже щороку активно беруть участь у

Лабораторія професора Оксигена

Лабораторія професора Оксигена літній пришкільний табір 10 днів 17 – 28. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Любите таємниці та секрети?! Якщо так, то

MIX camp

MIX camp літній пришкільний табір 10 днів 03 – 14. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Літо – пора для повного релаксу, коли багато

ЕКО-ПРИКРАСИ ДО ВЕЛИКОДНЯ ПО-ЕКОЛЕНДІВСЬКИ

Якими прикрасами Ви декоруєте оселю до Великодніх свят? Наші діти в Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” знають про великоднє оздоблення чимало, адже щороку активно беруть участь у

Попередня реєстрація