Зимова казка в дитячому садку "Еколенд" - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Зимова казка в дитячому садку “Еколенд”

Мабуть найбільше дітлахи усього світу чекають грудня, коли засніженими дорогами у супроводі ангелят до кожної домівки поспішає з подарунками Святий Миколай.

Неймовірна атмосфера тепла огортає і дорослих, і дітей в очікуванні Різдвяних свят. В Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” ми заздалегідь готуємось до зустрічі з Дивом – прикрашаємо новорічну красуню, випікаємо особливе печиво з побажаннями, створюємо святкові поробки і гарний декор, вчимо колядки й чимало часу присвячуємо репетиціям театральних виступів. 

Кожна вистава – магія перевтілення наших маленьких акторів, коли з появою кожного казкового персонажа оживає зимова казка. Звичайно, центральні ролі отримали Санта і Святий Миколай. Хоча розмовляли Чарівники різними мовами, один виключно англійською, а другий – українською, проте з першої миті порозумілись і заприятелювали.

Вразили знанням англійської й інші герої, які прибули до нас з далекої Британії та сусідніх острівних країн. Для глядачів теж не виникло мовних перешкод, коли на їхніх очах чарівний принц освідчувався прекрасній принцесі.

 До зимової казки еколендівців завітали веселі звірята, літературні герої казок, ельфи та маги. Кожен з них поділився дивовижними історіями своїх пригод. 

Бурхливі оплески супроводжували граційний танок маленьких сніжинок та ангеликів під ніжний супровід лагідної заметілі. У вправності танцювальних рухів з ними змагались східні красуні, що прибули з далеких країн разом з запальними музиками.

До танців охоче долучилась і сама Зима, заполонивши все навколо сніжними кульками. А діти тільки цього і чекали, щоб у веселих іграх позмагатись за найспритнішого мисливця сніжок.

Чудову музику майстерно творили маленькі музиканти, їхні маракаси, дзвіночки й бубенці вправно вигравали мелодію зимової казки.

Гучно звучала коляда, розповідаючи про справжнє Диво і прославляючи народження маленького Ісусика. Юні актори разом з глядачами прожили кожну мить Різдвяної історії, коли з появою першої вечірньої зорі в бідній стаєнці понад дві тисячі років тому з’явився Цар світу, в оточенні пастухів та ягнят. 

В якийсь момент з’явилося відчуття присутності у стародавньому Вифлеємі, настільки дивовижним було театралізоване дійство.

 

Наші діти і педагоги – справжні чарівники, яким вдалось занурити глядачів в особливу атмосферу очікування Різдвяних свят і подарувати незабутні враження сценічної магії.

Дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість творити казку для наших дітей!



0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

ЕКО-ПРИКРАСИ ДО ВЕЛИКОДНЯ ПО-ЕКОЛЕНДІВСЬКИ

Якими прикрасами Ви декоруєте оселю до Великодніх свят? Наші діти в Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” знають про великоднє оздоблення чимало, адже щороку активно беруть участь у

Лабораторія професора Оксигена

Лабораторія професора Оксигена літній пришкільний табір 10 днів 17 – 28. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Любите таємниці та секрети?! Якщо так, то

MIX camp

MIX camp літній пришкільний табір 10 днів 03 – 14. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Літо – пора для повного релаксу, коли багато

ЕКО-ПРИКРАСИ ДО ВЕЛИКОДНЯ ПО-ЕКОЛЕНДІВСЬКИ

Якими прикрасами Ви декоруєте оселю до Великодніх свят? Наші діти в Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” знають про великоднє оздоблення чимало, адже щороку активно беруть участь у

Попередня реєстрація