ВИПУСКНИЙ: НОВИЙ СТАРТ - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

ВИПУСКНИЙ: НОВИЙ СТАРТ

В старших групах Садка цього моменту усі чекають зі змішаними відчуттями – що чекає дітлахів після урочистого випускного?
Підготовка до цього свята починається заздалегідь, коли діти та вихователі разом готуються до святкового виступу, вчать пісні та танцювальні па. Кожен маленький випускник отримує почесну роль, а батьки мають час звикнутись з думкою, що їхня малеча так швидко й непомітно подорослішала.

І ось великий день настав!
Червоною доріжкою під щедрі оплески залу крокують юні леді і джентльмени в елегантних сукенках та костюмах. Їхня постава і впевнена хода виказують з якою відповідальністю й старанністю вони готувались до свого першого випускного.

В цей день є що згадати: якими запам’яталися перші кроки в Садку, як весело дні чергувались одне з одним цікавими заняттями й розвагами, вечірками та проектами, скільки досягнень в скарбничці кожної дитини, скільки подій відбулось за цей час, як нелегко переживати сьогодення, але як важливо рухатись вперед – заради майбутнього України.

 

Звичайно, було багато крутезних виступів на еколендівській сцені – звучали мелодійні й ритмічні пісні, кружляли пари в запальних танцях, жартували юні стендапери, ділились емоціями педагоги і фахівці, панувала атмосфера піднесення й радості.

 

Один з найнезабутніших моментів – наші неймовірні діти в еколендівських мантіях отримують грамоти досягнень та альбоми вражень. Лунають слова вдячності для усіх присутніх, бо разом, згуртованою командою ми допомогли зростати новому поколінню прекрасних українців й україночок.

Випускний в Садочку – це завершення важливого етапу і разом з тим відкриття нових горизонтів для маленьких випускників. Новий старт і перехід до шкільного життя, нових знань та викликів.

Щасливого майбуття, наші найкращі!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

ЕКО-ПРИКРАСИ ДО ВЕЛИКОДНЯ ПО-ЕКОЛЕНДІВСЬКИ

Якими прикрасами Ви декоруєте оселю до Великодніх свят? Наші діти в Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” знають про великоднє оздоблення чимало, адже щороку активно беруть участь у

Лабораторія професора Оксигена

Лабораторія професора Оксигена літній пришкільний табір 10 днів 17 – 28. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Любите таємниці та секрети?! Якщо так, то

MIX camp

MIX camp літній пришкільний табір 10 днів 03 – 14. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Літо – пора для повного релаксу, коли багато

ЕКО-ПРИКРАСИ ДО ВЕЛИКОДНЯ ПО-ЕКОЛЕНДІВСЬКИ

Якими прикрасами Ви декоруєте оселю до Великодніх свят? Наші діти в Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” знають про великоднє оздоблення чимало, адже щороку активно беруть участь у

Попередня реєстрація