Зимовий театральний сезон Дитячого садочка "ЕКОЛЕНД" відкрито! - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Зимовий театральний сезон Дитячого садочка “ЕКОЛЕНД” відкрито!

Як часто в дитинстві ви мріяти хоч на день змінити плин часу і перевтілитись в улюбленого героя? Скільки разів вам хотілось заволодіти його суперсилою та перемогти добро? А може хоч трішки побути в ролі красивої принцеси, яку чарівний принц шукає по всьому світу, щоб освідчитись в коханні? А як щодо супермена, який прагне завоювати серце сміливої красуні?

Втілювати мрії в реальність значно легше, коли, навіть одного разу спробував усю магію перетворення на собі. Дітлахи Дитячого садка “ЕКОЛЕНД” у цій справі мають ґрунтовний досвід. Перевтілитись на театральній сцені в персонажа, про якого все знаєш і точно уявляєш, яким він має бути – для них давно не є чимось особливим чи бентежним.

В театральних афішах зимового еколендівського сезону багато нових прем’єр. А розпочалось все із зустрічі з Сантою та Ангелятами, які принесли дітлахам багато гарних звісток.

Кожна історія, яку наші малята проживали на сцені – неповторна. Всі створені образи, драматичні та комічні сюжети, метаморфози – безцінний досвід й незабутні емоції.

Сценічні дійства – збагачені танцювальними виступами і співами дзвінких дитячих голосів. Впевнені, що ці, знайомі усім мелодії у виконанні талановитих еколендівців, заворожували душу кожного слухача.

 

В дитячих виставах неодмінно мають бути ігрові атракції, активні руханки та енергійні естафети. І бульбашки! Багато мильних бульбашок!

Вершини, до яких команда Дитячого садочка “ЕКОЛЕНД” крокує щодня – це почуття щастя і вогники захоплення в очах малечі. І ми пишаємося тим, що нам успішно вдається підкорювати усі еверести.

Діти мають бути щасливими! А театральна сцена легко й невимушено відкриває усе багаття емоцій й талантів, яке вирує у кожному маленькому серденьку.

До зустрічі в наступному театральному сезоні
Команда Дитячого садка “ЕКОЛЕНД”

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

ЕКО-ПРИКРАСИ ДО ВЕЛИКОДНЯ ПО-ЕКОЛЕНДІВСЬКИ

Якими прикрасами Ви декоруєте оселю до Великодніх свят? Наші діти в Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” знають про великоднє оздоблення чимало, адже щороку активно беруть участь у

Лабораторія професора Оксигена

Лабораторія професора Оксигена літній пришкільний табір 10 днів 17 – 28. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Любите таємниці та секрети?! Якщо так, то

MIX camp

MIX camp літній пришкільний табір 10 днів 03 – 14. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Літо – пора для повного релаксу, коли багато

ЕКО-ПРИКРАСИ ДО ВЕЛИКОДНЯ ПО-ЕКОЛЕНДІВСЬКИ

Якими прикрасами Ви декоруєте оселю до Великодніх свят? Наші діти в Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” знають про великоднє оздоблення чимало, адже щороку активно беруть участь у

Попередня реєстрація