Формула різдвяного настрою Дитячого садка “ЕКОЛЕНД” - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Формула різдвяного настрою Дитячого садка “ЕКОЛЕНД”

Who’s got a beard that’s long and white?
Santa’s 🎅 got a beard that’s long and white!
Who comes around on a special night?
Santa 🎅 comes around on a special night!

Санта має не лише стильну білу бороду, щире серце, вправну команду помічників ельфів та оленят – він приходить однієї special night, щоб здійснити дитячі мрії й створити різдвяну казку.
Завітав дідусь-чарівник і до наших малят в Дитячий Садок “ЕКОЛЕНД”, прихопивши з собою чимало дарунків та неймовірних емоцій.

Познайомитись з паном Клаусом особисто – справа непроста, проте на Santa Party можливо усе.
Прилетів наш гість на свято здалеку у своїй магічній бричці. Політ добряче його втомив, тому був дуже втішений теплій зустрічі дітлахів.
Дівчатка і хлопчики чекали Санту вже давно (чи то з жовтня, чи з листопада – сьогодні це неважливо). Тож залюбки допомагали йому прикрашати землю пухнастими сніжинками та величезними сніговими заметами.

Дідусь з помічниками-ельфами виявились кумедними жартівниками та любителями веселих танцювальних конкурсів, до яких еколендівська малеча охоче долучилась.

А ще зустріч з Сантою – це завжди феєрверк wow-емоцій, вир фантазій та казкових перевтілень.
Цей дивовижний чарівник вміє створити атмосферу та настрій драйвового свята, запалити усіх навколо шаленством та магією добра.

 

Санта Клауса недаремно всі знають як найголовнішого чародійника, його усмішка посилюється щоразу, коли виконується чергове дитяче бажання.
У всіх маленьких і дорослих українців сьогодні одна мрія на всіх – щоб Україна здобула Перемогу! Щоб Диво Різдва з усіма помічниками: і Сантою, і Св. Миколаєм створили для мужнього народу непереможний захист віри й сили духу!

Special night,
Beard that’s white…

 Must be Santa 🎅,
Must be Santa 🎅,
Must be Santa 🎅,
Santa Claus!

Команда Дитячого садка “ЕКОЛЕНД”

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Лабораторія професора Оксигена

Лабораторія професора Оксигена літній пришкільний табір 10 днів 17 – 28. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Любите таємниці та секрети?! Якщо так, то

MIX camp

MIX camp літній пришкільний табір 10 днів 03 – 14. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Літо – пора для повного релаксу, коли багато

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

Лабораторія професора Оксигена

Лабораторія професора Оксигена літній пришкільний табір 10 днів 17 – 28. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Любите таємниці та секрети?! Якщо так, то

Попередня реєстрація