Яскраві тематичні дні у ліцеї - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Яскраві тематичні дні у ліцеї

З перших миттєвостей разом еколендівці почали генерувати та втілювати шалені ідеї. Зазирнувши в календар вони помітили, що наближається TEDDY BEAR DAY і вирішили не оминати його! Що це за свято? Як відомо, м’яких ведмежат обожнюють діти та дорослі понад 100 років. З часом чимало плюшевих стали дуже відомими: Паддінгтон, Руперт, Падсі, Вінні-Пух. Щоб подякувати популярній іграшці за товариство, втіху й приємні спільні моменти в прогресивних країнах навіть виокремили на їхню честь спеціальний день.

Наші невгамовні школярики охоче приєдналися до цього святкування й притягнули на уроки своїх пухких улюбленців. Вчителі не розгубилися, а творчо залучили ведмедиків до різноманітних занять й ігрових форматів дозвілля. Це було чудове і радісне завершення першого навчального тижня у початкових класах ліцею.

Минуло лише кілька днів і мешканці нашої планети запропонували модно та сміливо відзначити День перукаря. Почалося все з мотиваційного тренінгу по догляду за волоссям від професійного перукаря-стиліста, що за сумісництвом також чарівна мама учениці 4-Б. А вже з моменту першої перерви стало помітно як багацько ліцеїстів прийшли на заняття з яскравими та оригінальними зачісками, щоб позмагатися в креативності й подарувати позитив одне одному.
Таку красу не варто приховувати, тому на подвір’ї відбулося ціле дефіле чудернацьких зачісок. Впевнено крокуючи на червоній доріжці, ліцеїсти та вчителі демонстрували свої образи під гучний шквал оплесків! Кожен відчайдух отримав смаколик, а найнайкрутезнішими були визнані 4-Б, 2-А та 9-А класи!
Впевнені, що такого потужного заряду натхнення еколендівцям вистачить на цілий рік, тому обов’язково слідкуйте за нашими оновленнями.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

ЕКО-ПРИКРАСИ ДО ВЕЛИКОДНЯ ПО-ЕКОЛЕНДІВСЬКИ

Якими прикрасами Ви декоруєте оселю до Великодніх свят? Наші діти в Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” знають про великоднє оздоблення чимало, адже щороку активно беруть участь у

Лабораторія професора Оксигена

Лабораторія професора Оксигена літній пришкільний табір 10 днів 17 – 28. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Любите таємниці та секрети?! Якщо так, то

Попередня реєстрація