Відкриті уроки у групі підготовки до школи - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Відкриті уроки у групі підготовки до школи

Вчитель Мицько Наталя Степанівна провела відкриті уроки в групах підготовки до школи. Діти порівнювали числа,  лічили не тільки українською мовою, а й англійською, складали речення, дивлячись на малюнок, записували схему речення на дошці, робили звуковий аналіз слова, писали друкованими літерами, читали окремі слова. Уроки проходили на «одному диханні» – як для вчителя, дітей, так і для присутніх батьків. Діти активно працювали, давали правильні відповіді. І все це робили з великим задоволенням. Кожен з її «сонечок» був казковим героєм. Діти виходили до дошки, вибирали конвертик із завданням, а вчитель надівала на голови маски звірят  з українських народних казок. Казкові звірятка показали, як вони вміють працювати самостійно  та колективно.  Все у діток виходило легко та невимушено, тому що вони одержали необхідні знання, які відповідають державним вимогам до рівня дошкільної освіти.
Завдяки Наталі Степанівні, молодому, але відповідальному і талановитому педагогу, наші дошкільнята отримали блискучу освіту, яка допоможе стати успішними у початковій школі.
Вже зараз батьків старших дошкільнят турбує питання – в яку школу піде вчитися їхня дитина з 1 вересня? Вибір великий: є державні школи (але там наповнюваність до 30 учнів), є приватні (тут потрібно платити за навчання).
Директор п. Галина Брегін ознайомила батьків із загальноосвітньою школою І ступеня «ПОЛІТЕХНІК – ЕКОЛЕНД» : – новою, сучасною школою, яка відкрила свої двері першим учням у цьому навчальному році. У 1-му класі навчається 7 учнів (наповнюваність до 15 учнів). Цікавим є те, що це школа повного дня – тут учні відвідують уроки, снідають, обідають, підвечіркують, повторюють вивчений матеріал, сплять після обіду, ходять на прогулянки, екскурсії.
Учні повністю засвоюють навчальну програму з усіх предметів, передбачену Державним стандартом початкової загальної освіти. Окрім цього вони мають можливість відвідувати різні факультативи: англійська мова, логіка, християнська етика, заняття з психологом, українознавство, хореографія, кулінарія, шахи, шашки. Це все, а  також заняття в одному з гуртків (гімнастика або хореографія) входить у вартість перебування та навчання дитини у школі.
Учні розвивають свої таланти, творчі здібності у різних гуртках, студіях, секціях «ЕКОЛЕНДу», що дуже зручно для батьків  та безпечно для дітей (тому що не потрібно виходити з одного приміщення).
«ПОЛІТЕХНІК-ЕКОЛЕНД» – це унікальний освітній комплекс, в якому діти пізнають світ, готуються до школи в сад очкових групах, вчаться в початковій школі, всебічно розвиваються у різних гуртках, студіях, секціях.



ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Попередня реєстрація