Казково-святкові ліхтарики Осені - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Казково-святкові ліхтарики Осені

Осінь у Дитячому Садку “ЕКОЛЕНД” – пора, сповнена барвистих див. Вона приносить нам багато яскравих та повчальних історій, дарує феєрверк різнокольорових вражень та знайомить з дивовижними героями.

В чарівному Лісі осінніх багатств з нетерпінням чекали усі звірята – зайченята приготували танцювальний подарунок, білочки вправно їх підтримували бек-вокалом, їжачки – підкорювали сцену дзвінкоголосими дуетами, а решта лісових мешканців за лаштунками допомагали декорувати червону доріжку для золотої пори. 




Завітала красуня Осінь з щедрими подарунками й до Саду з Городом. Червонощокі бурячки, медові груші, стрункі морквини, ароматні сливи, рум’яні яблука, хрумка капуста, модерна кукурудза, чорноброва редька, стильна картопля, елегантні баклажани та навіть екзотичні банани долучились до осіннього дефіле врожаю.


Осінь подорожувала потягом, на якому, окрім неї, пасажирами були сильні вітри, холодні зливи й дощі. Але як тільки вони познайомились з жителями планети ЕКОЛЕНД, одразу заприятелювали й усі разом станцювали танок яскравих веселок й ніжних хмаринок.



На свято Осені прибули також галасливі й непосидючі посіпаки, загадкові феї та містичні лісовики. Кожен з них долучився до дійства різнокольоровими оповідками про свої неймовірні пригоди доріжками вересня, жовтня й листопада.



Багато зіркових гостей побувало на карнавалі у її величності Осені, і кожному вона презентувала казково-святковий ліхтарик з річним запасом тепла, любові й радісних усмішок. 
До наступних зустрічей, щедра Леді в жовто-гарячих шатах і з мереживною вуаллю на капелюшку!


ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

ЕКО-ПРИКРАСИ ДО ВЕЛИКОДНЯ ПО-ЕКОЛЕНДІВСЬКИ

Якими прикрасами Ви декоруєте оселю до Великодніх свят? Наші діти в Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” знають про великоднє оздоблення чимало, адже щороку активно беруть участь у

Лабораторія професора Оксигена

Лабораторія професора Оксигена літній пришкільний табір 10 днів 17 – 28. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Любите таємниці та секрети?! Якщо так, то

MIX camp

MIX camp літній пришкільний табір 10 днів 03 – 14. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Літо – пора для повного релаксу, коли багато

ЕКО-ПРИКРАСИ ДО ВЕЛИКОДНЯ ПО-ЕКОЛЕНДІВСЬКИ

Якими прикрасами Ви декоруєте оселю до Великодніх свят? Наші діти в Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” знають про великоднє оздоблення чимало, адже щороку активно беруть участь у

Попередня реєстрація