Тиждень безпеки в Дитячому садку “Еколенд” - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Тиждень безпеки в Дитячому садку “Еколенд”

Вчитись дбати про власну безпеку та володіти навичками здорового способу життя маленькі еколендівці розпочинають ще з адаптаційної групи. В ігровій формі, моделюючи різноманітні ситуації, малята навчаються пильності та спостережливості.
На який сигнал світлофора не можна переходити дорогу, який знак позначає пішохідний перехід, дівчатка і хлопчики навперебій розповідали один одному під час Тижня безпеки. Дорога – не місце для гри та бігу, тут діють чіткі правила для всіх учасників дорожнього руху.




Вогонь може бути добрим і злим, але завжди має бути під контролем. В кожній домівці багато електроприладів, в зимову пору їх кількість збільшується, точно так само повинна зростати і наша уважність. 



Казкові герої допомогли дітлахам визначити які з предметів в побуті безпечні, а з якими слід поводитись обережно. Малята гарно розтлумачили папужці Незнайку як працювати з ножицями, голкою, чому не можна без батьків брати ліки, як користуватись сірниками, та якими небезпечними можуть бути деякі іграшки.



Наші чомусики знайомились якими можуть бути наслідки зустрічей з незнайомцями та з несприятливими явищами природи, обговорювали та моделювали різні ситуації.



Під час зустрічі з лікарем-педіатром малята дізнались які смаколики корисні, чому рученята люблять чистоту, як правильно чистити зуби, в яких випадках необхідно носити захисну маску.



Лейтмотивом Тижня безпеки в Дитячому садку “Еколенд” та улюбленою для малят стала народна приказка “Дарма не бійся, але стережися”. Особиста безпека і здоров’я – найбільша цінність кожної людини.

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Попередня реєстрація