“Великдень-Fest” для дітей військовослужбовців - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

“Великдень-Fest” для дітей військовослужбовців

Будь-який захід успішний лиш тоді, коли дитина повертається після нього додому щасливою. Коли ми у мережі “ЕКОЛЕНД” разом з будівельною компанією “ЕКО-ДІМ” планували цей благодійний проєкт, ставили собі за мету, насамперед, подарувати посмішки та щасливий час для кожного з маленьких гостей. І неважливо чи це кмітливий чомучка, учень початкової школи, творчий підліток, чи просто дорослий.

Принагідно, дякуємо усім гостям, що знайшли час й бажання, щоб відвідати наші заходи. Отож, Дитячий Садок цього туманного суботнього ранку очікував усіх, кому від 3 і до 6 рочків.

Це так було приємно, коли матусі впевнено залишали малюків з садочковими майстринями та насолоджувалися іншими заходами, до прикладу: писанкарством чи плетінням букетів з лози у ЛІЦЕЇ. Магія спрацювала на повну, а це означає, що з-під пензликів малят народжувалися кольорові великодні пряники та барвисті дерева з красивими писанками. Опісля діток ще й смачно пригостили.

У Школі гості плели весняні віночки на волосся, креативили вербові композиції (все ж відбувалося напередодні Вербної неділі) та разом з батьками малювали на мольбертах.

Ось остання майстерка діткам сподобалася чи не найбільше. Адже тут працювалося у маленькій сімейній команді разом з мамою. І на полотнах народжувалися красиві великодні картини. Усе під супровід посмішок, натхнення, щастя та передсвяткового настрою. В програмі був передбачений і смачний перекус, який став дуже доречним, адже гості подолали чималий шлях.

ЛІЦЕЙ зустрічав початківців та підлітків вишиванням великодніх листівок (ізонитка), майструванням симпатичних святкових декорів, творенням вербових букетів та писанкарством.

Талановиті майстрині ретельно опікувалися кожним: допомагали, радили, разом експериментували. І, найважливіше, відпочивали та спілкувалися у приємній атмосфері. Адже творчість дає змогу на деякий час забути про все і поринути у світ краси. Відвідувачі посмакували поживний ланч, познайомилися із симпатичним Акселем, зробили декілька селфі-вражень та просто відпочили.

Всі дорослі, які зареєстрували дітей на майстер-класи, отримали Подарункові сертифікати на м2 в житлових комплексах «Еко-Дім». Дякуємо усім організаторам та компанії “ЕКО-ДІМ” за підтримку.

І, справді, дивитись на щасливі обличчя дітей – це те, заради чого варто жити, боротись і перемагати!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Попередня реєстрація