Піжамна вечірка: to be or not to be - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Піжамна вечірка: to be or not to be

Вечірка? У такий важкий час?
Саме так, і повірте, ми ні хвилі не вагались, бо веселі розваги – це те, що завжди потрібно малечі. У такий спосіб у Дитячому садку “ЕКОЛЕНД” дбаємо один про одного, наповнюємо дитячі емоції важливим ресурсом й підтримкою, адже діти – найцінніше, що є в Україні!

Отож, готуватись до піжамної вечірки зовсім нескладно: головне не забути зручну піжаму та улюблену подушку. Навіщо подушка? В неї особлива місія, але все поступово.

Найкращий початок Pajamas Party – дефіле справжньою червоною доріжкою у незвичному для неї дрес-коді. Модники й модниці у затишних піжамах та яскравих шкарпетках завбачливо подбали, щоб на вечірку їх супроводжували пухнасті друзі – м’якенькі іграшки. У світлі новорічних гірлянд, повітряних кульок та блискіток на подіумі зібралось чимало цікавих персонажів.

Під драйвову ритмічну музику та рухливі софіти на зміну дефіле завітали енергійні танці. Малеча чимчикувала веселим ритмічним потягом, виспівуючи відомі на увесь світ українські пісні.

Де танці, там і конкурси! Кмітливі учасники розгадували загадки, відповідали на каверзні питання, впізнавали, кого показувала казкова фея-ведуча й стрибали якомога вище від сусіда, щоб отримати подарунок.

А ще малят чекали несподівані перевтілення. З мішечка чарівниці кожен витягував або магічну перуку, або чудодійну шапку і враз ставав легендарним мумі-тролем, хропусиком-мудриком тощо. Ці веселуни люблять співи й обійми, закликаючи до танцю усіх довкола. Юхуууу!

І яка ж піжамна вечірка без кумедної битви подушками? Бій завершився внічию, урочистим підкиданням у височінь барвистих хранительок солодкого сну.

Вибухові емоції вечірки гарно доповнила затишна атмосфера перегляду мультика про найкращих друзяк. Наші маленькі стиляги, хрумаючи поживні ласощі, охоче ділились враженнями і… світились!

Оберігаймо вогник дитячої радості! Це наше майбутнє!

Команда,
Дитячого садочка “ЕКОЛЕНД”

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Попередня реєстрація