Осінні скарби Дитячого садка: мистецтво перевтілення - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Осінні скарби Дитячого садка: мистецтво перевтілення

В Осінь неможливо не закохатися. Її елегантність й краса – у яскраво-ошатних вбраннях величних дерев; у легенькому вібруванні повітря, пронизаного прощальним співом перелітних птахів; у щедрості палітри лісових та городніх плодів; у сизо-сірих туманах в ранковій тиші золотої пори; у лагідних промінцях втомленого, але доброго й усміхненого сонечка.

В Дитячому садочку “ЕКОЛЕНД” Осінь – час чарівних пригод, магічне перевтілення малечі у справжніх акторів. Для найменших еколендівців – перший дебют та перші успіхи.
Отож, зазирнемо за лаштунки нашої сцени та познайомимось з театральними новинками осіннього сезону.

Одразу поділимось з вами надсекретною інформацією (тільки пообіцяйте тримати все в таємниці!): насправді Осінь – загадкова фея, котра щороку мандрує світом зі своїми двійниками. Тому щодня у неї різний настрій, такий як у її відмінних за характером помічниць. Одній з них до вподоби сильні дощі – ось вона їх завзято і закликає до роботи, а іншій може заманутись драйву – і в одну мить все навколо літає в барвистих танцях вітру.

Проте завжди-завжди Осінь приходить з подарунками-смаколиками. Дерева вгинаються від медових груш і хрумких яблук, вилежують боки поживні гарбузи, наливаються соком грона винограду й падають на опале листя ароматні сливи. А на грядках лишень встигай збирати рясний урожай вітамінних бомб – овочів усіх кольорів і мастей. У достатку в лісі й грибів, отих таємничих мешканців, котрі найбільше чекають осінніх теплих дощів.

Серед щедрих осінніх скарбів багато запрошених за туристичною візою гостей з інших країн – корисних фруктів, без яких важко уявити затишок вечері в родинному колі. Їхній виступ – окраса осінньої рапсодії.

Там, де добрий врожай городини, слід очікувати візиту … мишенят. Завітали вони і до нас, проте наші мишенята не з сімейства шкідників, а з веселої родини співаків й танцюристів. Правда, вони у нас дуже милі?

Варто згадати про незмінного супутника Осені – примхливого пана Доща. В дитячій уяві цей персонаж – добродій, в кишенях маринарки котрого незліченна кількість цікавих історій бувалого мандрівника.

Квіти….Восени вони надзвичайні у своєму різноманітті та красі. Їхня врода зачаровує і дарує стільки позитиву! Статечні чорнобривці, ніжні лілеї, ефектні жоржини, елегантні флокси, космічні анемони, чарівні айстри, неперевершена гортензія, стрункі гладіолуси, ароматна календула й пишні троянди. Сад осінніх скарбів – у квітковому зорепаді на нашій сцені.

Осінь багата й на музичні дарунки – в її різноголоссі трембіта лісу, польова сопілка, дзвіночки з гаю, гірські цимбали, барабани й бубни з городу, річкові деркачі й розкішна бандура. Багатство народних інструментів в руках юних акторів – неймовірне видовище. Кожен додав частинку свого серця, тому музика звучала душевна, як на справжньому сімейному святі.

Яскраві виступи наших талановитих дітей про Осінь видалися насиченими і неймовірно теплими, ще довго не вщухали оплески батьків та педагогів. Браво, малята!

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Лабораторія професора Оксигена

Лабораторія професора Оксигена літній пришкільний табір 10 днів 17 – 28. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Любите таємниці та секрети?! Якщо так, то

MIX camp

MIX camp літній пришкільний табір 10 днів 03 – 14. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Літо – пора для повного релаксу, коли багато

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

Лабораторія професора Оксигена

Лабораторія професора Оксигена літній пришкільний табір 10 днів 17 – 28. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Любите таємниці та секрети?! Якщо так, то

Попередня реєстрація