11 День народження ЕКОЛЕНДу та гарбузова ярмарка - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

11 День народження ЕКОЛЕНДу та гарбузова ярмарка

Щороку щедра осінь дарує нам позолоту листя, засипає стиглими горіхами та спокушає фантастичними стравами з гарбуза. Саме в цей час на Планеті “ЕКОЛЕНД” стрімко поширюється аромат свіжої випічки з ніжними нотками яблук, баштанів, кориці та ванілі, якийсь особливий коктейль смачних запахів у поєднанні зі щойно спеченим м’яском і все у супроводі тонізуючого лимонно-м’ятного вихору…

То тут, то там учні щось ліплять, малюють, валяють, випікають, декорують тощо. У майстерках залучено багато еколендівців. Завучі з виховної роботи як завжди, зі знанням справи, легко сформували списки йі запланували додаткові дні та години, адже охочих щось похендмейдити є більше ніж погодили куратори.

Процес стартував. Тематичні фотозони на етапі завершення (без них свято – не свято, бо гарна осіння знимка для Instagram просто має бути), плейлист підібрано, сценарій “Гарбузової ярмарки 2022” погоджено. Місія виправдовує усі старання та зусилля, адже це ще один тисячний благодійний захід у світі на допомогу ЗСУ, який наближає нас до Перемоги.

До речі, наше свято має ще одну чудову мету – воно присвячене також і до Дня народження освітньої Планети “ЕКОЛЕНД”, якій цьогоріч виповнилося 11 років. Тож одночасно ярмаркували і Школа, і Дитячий Садочок, і ЛІЦЕЙ. Хочете відвідати заходи в усіх локаціях? Сьогодні – це можливо, споглядайте світлини. Атмосферу відчуєте, апетит надбаєте, а ще трохи вмотивуєтеся подонатити для нашого війська.

Що ж відбувалося на Планеті “ЕКОЛЕНД”?
Туманний осінній ранок миттєво розвіювався після зустрічі з милим Ведмедиком, енергійним Зайчиком, світлою Зіркою та гарячим Серцем. Символічні солодкі частування, побажання, теплі обійми і настрій дня створено. Трохи повчилися, бо заняття та уроки, то святе. І свято наблизилося як ніколи швидко.

Мотиваційні слова-вітання дітям, батькам та освітянам від очільників закладів, святковий торт і гайда ярмаркувати.

До ЛІЦЕЮ завітали “Львівські фанфари”, які вміють запалити музичними ритмами вже з перших нот.

Вихованців Дитячого садочка розважали енергійні аніматори.

У Школі вітання линули від талановитих еколендівців й танцювального колективу DiaDance.

Тим часом, за столом кожного класу вирувала творча праця. Адже усі доклали максимум зусиль, щоб здивувати своїх гостей та запросити спробувати кожну страву чи придбати тематичні речі.

Гарбузові пироги, кекси, печиво, цукерки, кіші, цукати, вафлі, бургери, піци, торти… Різноманіття гідне овацій, але й це лише доля всього, чим дивували еколендівці цьогоріч.

Привідкриємо вам таємницю, усе було настільки смачним, що майже нічого не залишилося.

Тож дякуємо діткам, батькам та освітянським командам Школи, Дитячого садочка та ЛІЦЕЮ за чудове свято, а виручені кошти невдовзі вирушать на потреби найсміливіших людей світу – воїнів ЗСУ.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

Попередня реєстрація