Серпневі пришкільні табори як формат м'якої адаптації та повернення до школи - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Серпневі пришкільні табори як формат м’якої адаптації та повернення до школи

Цьогоріч як ніколи усі батьки прагнуть вберегти дітей від зайвих тривог та стресів. А їх перед початком нового навчального року і так вистачає: найулюбленіші канікули завершуються й хлопчики та дівчатка знову виконуватимуть свої шкільні обов’язки. У цей час словосполучення “м’яка адаптація” набуває особливого змісту. Як же ж забезпечити своєму школярику легке та приємне емоційне повернення за парту? Особливо в умовах піврічної розлуки з офлайн школою, однокласниками та насиченим учнівським життям.

Перші кроки назустріч школі еколендівці розпочали ще на початку літа. Адже в цей час тут стартували літні кемпи та насичені програми для діток від 3 до 10 років. Впродовж усього дистанційного навчання вчителі через екрани своїх моніторів відчували як учням не вистачає спілкування, звичайнісіньких “живих” емоцій, обіймів, спільних забавок і просто часопроведення з однолітками. Ось тому й відважилися організувати діткам впродовж червня насичене дозвілля та спілкування, а результат не змусив чекати: скільки щастя ми відчитали у дитячих очах за цей час, важко описати.

Останній літній місяць для усіх батьків школярів завжди є відпочинково-організаційним. Адже канікули ще тривають, та приготування до школи активно втручається у відпочинкову програму. Школа “Еколенд” понад 7 років успішно практикує “м’яке повернення” до шкільного життя у форматі літніх кемпів. Ми ретельно пропрацьовуємо усі програми пришкільних таборів: враховуємо адаптаційну, відпочинкову, освітню та імуннозміцнюючу складову.

Літо триває і вчителі пліч-о-пліч з батьками продовжують піклуватися про міцне здоров’я дітей: загартовують їх, дбають про щоденні сонячні й повітряні ванни, а наші кулінари – вітамінізують діток усіма можливими сезонними фруктами та овочами.

Кожен пришкільний кемп обов’язково має в програмі широке різноманіття майстерок, адже там, де творчість – завжди панує позитивна атмосфера, гармонія й натхнення: кемпівці багато малюють, ліплять, конструюють з lego кубиків й не лише, складають та фантазують.
Інтелектуальні забавки на взірець квестів, шахів, танграм, головоломок та карткових тренажерів “Thinkers” тощо – вірні друзі усіх наших літніх програм. Вони добре стимулюють мозкову активність, дають змогу школярикам активно порухатися просторами школи, знайомлять з усіма вчителями й тьюторами, гуртують команди та насичують дозвілля.

І, звісно ж, ми щоразу доміксовуємо сюди цілий спектр екскурсій: у світ динозаврів, винаходів, океанічних див, на фабрику морозива та ін. Без них не буває жодного табору.
З нашого багаторічного досвіду, формат такого повернення до школи є найприємнішим та найбажанішим для учнів. А вчителям дає змогу швидко налагодити освітній процес.

До речі, 15 СЕРПНЯ у Школі “Еколенд” стартує новий літній кемп “ВАРТОВІ ПЛАНЕТИ“.
Доєднуйтеся до наших серпневих таборів і подаруйте діткам легке та безстресове повернення у шкільний простір.

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Попередня реєстрація