Ще не школярі, але уже й не малюки - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Ще не школярі, але уже й не малюки

У цей солодкий період ми називаємо їх учнями “0 класу”, адже їм до пригод першокласників лише крок, або декілька місяців. Історія, яка має й іншу назву “Підготовка до школи повного дня“, триває близько року, а саме 9 цікавезних місяців.

У Школі “ЕКОЛЕНД” персонал – це сила. Адже над його пошуком та відбором тут особливо ретельно працюють. Перетворити заняття на захоплюючу казку, познайомивши юних мандрівників зі світом букв, цифр та усіляких задачок – справжнє педагогічне мистецтво. Математика, граматика, читання, англійська мова, легоконструювання, логіка, арт- та казкотерапія і це далеко неповний перелік знань та навиків, які із захватом опановують наші кмітливі дошколярики.

Трішки навчилися і вперед шукати й розкривати свої таланти та здібності. Малюки мають змогу займатися музикою, хореографією, малюванням, шахами тощо. Еколендівці тренують мовлення за допомогою різноманітних вправ на уроках логоритміки. Для вміння наповнювати змістом та висловлювати свої думки – це великий плюс.

Розвиток фізичного здоров’я дітей у Школі одне з пріоритетних завдань. Ранкова гімнастика та прогулянки на свіжому повітрі – звичний щоденний стиль життя як малюків, так і педагогів. Футбол, гімнастика, змішані єдиноборства, черлідинг, карате, бойовий гопак, танці – обрати улюблене заняття водночас легко і важко. Ідея зібрати гуртки, секції та студії на території Школи дає змогу еколендівцям спробувати себе у цікавих напрямках і знайти улюблене заняття, а батькам економить час, бо усі активності є на території закладу.

Завершимо наше знайомство з програмою “Підготовка до школи” згадкою про смачне, корисне, збалансоване харчування. Досвідчені мастер-шефи систематично удосконалюють шкільне меню. Еколендівці смакують із задоволенням, а батьків тішить, що діти смачно снідають, обідають та вечеряють.
Погодьтеся, у таких умовах адаптація майбутніх школяриків проходить легко та весело, адже тут завжди враховуються індивідуальні та вікові особливості дітей.

До речі, у СІЧНІ стартує ще одна Програма “Підготовка до школи” – ЕКСПРЕС (суботня версія). Цей потяг домчить Вашого малюка до зупинки “Перший клас” всього за 5 місяців і забезпечить усім необхідним, щоб на всі ? бути готовим до школи.

Богдана Вардзаль,
вчителька програми
“Підготовка до школи”
Школи “ЕКОЛЕНД”

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Попередня реєстрація