Новорічно-зимові Дива в ЕКОЛЕНДі - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Новорічно-зимові Дива в ЕКОЛЕНДі

А чи вмієте ви мріяти? Отак по-справжньому й легко як діти? Щоб уявити себе в незвичайному царстві зіркою-велетнем або володарем часу? Чи перевтілитись в мешканців з інших планет? І щоб зануритись у чарівне дійство всіма думками і бажаннями?

Гайда з нами за лаштунки зимової казки, яка цими днями завітала до найкращих малят в найкращому Дитячому садочку “ЕКОЛЕНД”!

Все розпочалось в той момент, коли дітлахи відкрили магічну книгу пригод і весь простір навколо заполонили дивовижні персонажі…  

Звісно серед головних героїв були королі й королеви, кожен з них поділився зі сцени непростою історією керування міфічною країною. Виявляється, королівське життя не завжди казкове, а часом навіть дуже ризиковане. Монарші родини приїхали не самі, а зі свитою цікавезних героїв.

Принцеси, герцоги, баронеси, графи, князівни і віконти, а з ними кумедні сніговички, ніжні сніжинки, столітні чарівники й маги завітали напередодні Нового року до Зими на гостину. Кожен приготував особливий подарунок – повчальну розповідь, святковий вірш або веселу пісню.

Драйвовий настрій святу додавали жарти потішних комедіантів та мелодійно-ритмічна музика військового оркестру.

За зимові розваги й запальні танці відповідали сніговички з сніжинками – кому як не їм відомі усі таємниці повітряно-магічних викрутасів?

А хто ж був серед найактивніших гостей дійства? Наші милі звірятка з різних куточків світу! Всі вони згуртувались для важливої місії – обрати у своїх володіннях  найголовнішого на увесь наступний рік. Вам вже відоме його ім’я? Уважно перегляньте світлини – він у смугастому костюмі.

Допомагали творити таємничу ауру новорічно-зимових див загадкові ельфи. Для святкування нового відліку часу вони летіли магічними авіалініями і привезли такі бажані подарунки.

Новорічно-зимова магія в ЕКОЛЕНДі запалила багато театральних зірок й подарувала малечі казкові емоції. Дива таки трапляються!

Чому мріяти важливо? 

❤️ Мрії схожі на невидимих помічників, які допомагають нам вірити, що ми все зможемо!

 

 

 

 

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Попередня реєстрація