30 днів у Школі. Досвід першокласників - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

30 днів у Школі. Досвід першокласників

  Ще вчора вони бавилися іграшками і поспішали на обідній сон, а вже сьогодні малюки можуть святкувати свій перший місяць навчання у школі. Уроки, букварі, домашні завдання, цікаві проєкти та дослідження – ці речі потрохи стають звичними для маленьких школяриків. А що ще цікавого було в житті першокласника-еколендівця?

Детально познайомилися з правилами Школи.

   Найперше, що потрібно допитливому першокласнику – вивчити та адаптуватися до свого нового розпорядку дня. Є урок, який триває 35 хвилин, після нього – перерва. Навчитися прибирати своє робоче місце і підготуватися до наступного уроку. Для того, щоб не перевантажувати маленьких учнів, їх шкільний день розбавлений прогулянками, вправами на концентрацію уваги, спільним читанням та іграми. Друга половина дня – час для виконання домашніх завдань та гурткової діяльності. А також не варто забувати й про ранкові, обідні та вечірні смаколики у шкільній їдальні.

Обрали гуртки, секції та студії для різностороннього розвитку.

  В освітніх закладах мережі “ЕКОЛЕНД” є понад 30 різноманітних гуртків. Звісно, вибір величезний і часто батьки хочуть записати свою дитину одразу й на все ?. Та я рекомендую обрати по одному навчальному, спортивному та творчому гуртку для загального гармонійного розвитку. Фаворитами серед першокласників цьогоріч стали – “Арт-студія” та “Happy English”, для хлопців – футбол і брейк, для дівчаток – бальні танці й черлідинг. 


Насмакували улюблені страви.

   “А що сьогодні на сніданок/ обід/ підвечірок?” – таке запитання мені, як тьютору, доводиться чути досить часто. Меню у Школі оновлюють кожні 2 тижні, але діти вже мають улюблені страви, на які чекають найбільше. На сніданок особливо смакують млинці та сирники з варенням, якого невтомні працівники кухні натворили влітку чимало. На обід – бульйон або суп з фрикадельками, а ще вареники, смачніші ніж вдома?. На підвечірок варто посмакувати овочевою запіканкою та шарлоткою. І не забути про лимонад! Феї еколендівської кухні часто дивують першокласників тим, що у Школі можна час до часу з’їсти бургер, або ж піцу – і все це поживно й корисно! 

Знайшли нових класних друзів.

    Як можна не запам’ятати хлопця з крутою машинкою чи дівчинку з величезним набором фломастерів? Перші дні в школі – період знайомств з майбутніми друзями. Цей етап –  надзвичайно важливий, адже від нього часто залежить те, чи буде школярику навчатися у класі гармонійно та натхненно. А також слід запам’ятати як звати першу вчительку, тьютора та інших дорослих і з якими питаннями до них можна звернутися. Довіра і взаємоповага – ось основні принципи, на яких мають базуватися відносини між однолітками. 


Подорослішали і стали самостійнішими.

   Перший зібраний зранку портфель, перші екскурсії з класом та перші приємні спогади про навчання у Школі – саме таким був яскравий старт маленьких еколендівців. Щодня допитливі чомусики дізнаються щось нове, втілюють в життя свої бажання та діляться тим про що мріють. 

  Вони готові допомагати меншим друзям із Садочка та з кожним днем стають трішки дорослішими та впевненішими. Найважливіше, що навчатися у Школі – це так цікаво, захоплююче, весело і просто класно.

 Перший місяць навчання завершився. А скільки ще всього цікавого буде далі…

Олена Мала,
тьюторка
Школи “ЕКОЛЕНД”

 

 

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

Попередня реєстрація