Про перші 10 та ECO Fest-2021 в ЕКОЛЕНДІ - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Про перші 10 та ECO Fest-2021 в ЕКОЛЕНДІ

Свої перші 10 Мережа навчальних закладів «ЕКОЛЕНД» святкувала дуже творчо, музично, бульбашково, смачно, спортивно і абсолютно в еко-форматі. Навіть дрес-код «starlight», усі в білому, було підібрано недарма. Саме у партнерстві з природою, яка то капризувала і зрошувала свято теплим осіннім дощем, то зігрівала ясним сонечком, вдалося організувати такий успішний масштабний ECO Fest-2021. Подія зібрала всіх маленьких та великих еколендівців на Сихові. Оскільки свято мало еко-спрямування, символічними квитками для входу були батарейки, в обмін на які, усі гості отримували лотерейні квитки і мали змогу виграти чудові подарунки.

Все розпочалося з урочистих привітань зі святом від засновниці мережі п. Маріанни Артемович та першого заступника міського голови м. Львова п. Андрія Москаленка. Вітання директорки ЛІЦЕЮ п. Оксани Пенцак, традиційне вручення подарунків першокласникам та перший шкільний дзвоник, а далі неймовірне свято!

Цього дня вперше на освітній Планеті «ЕКОЛЕНД» прозвучав гімн мережі, написаний Іриною Долею та Віталієм Літягіним, а ще музичний подарунок еколендівців до 30-ї річниці Дня незалежності України за авторством Оксани Аннич та Віталія Кухарського у виконанні учнів молодшої та старшої школи.

Усіх відвідувачів очікували чудові творчі майстерки з виготовлення еко-мила, вощинової свічки, мандали гармонії з насіння, сувеніра з солоного тіста, еко-шопера та еко-ляльки, а ще кожен охочий мав змогу попрактикуватися у гончарстві разом зі студією «Yeti House Ceramic Studio».

Відбувся перший еколендівський показ мод від бренду «SOVA», талановитої дизайнерки «Bednars`ka» та екстраординарного Сергія Сорокіна.

Активні школярі та їхні батьки мали нагоду позмагатися у танцях, волейболі, баскетболі, тенісі, еко-петанку та футболі, а ще потренувати пам’ять й логіку в іграх розуму з “Thinkers” і “Memo”.

Найменші розважалися на яскравих атракціонах від компанії «Юність», ловили гігантські бульбашки, смакували солодку вату, розгадували таємниці фокусів Наукового Шоу Професора Ніколя, брали участь у грі “Еко-мемо” та просто весело забавлялися.

І, звісно, як тут без частування… Солодкі фруктові десерти, вітамінні смузі, оригінальні канапе та поживні салати… Ммммм… Крафтфудівці – це було супер смачно!!!
Стильні фотозони зупиняли біля себе кожного та залишали у телефонах, планшетах, фотоапаратах безліч світлин на згадку про чудове день народження Планети «ЕКОЛЕНД». Щира подяка за це компаніям «Плантпол-Україна», «Lemberg Flowers» та садовому центру «Декоративні рослини».

Окрема подяка родині Гурських та Ірині Зеніній за активну участь в організації усього дійства, а Олегу Пригоді – за атмосферний супровід нашого свята.

ECO Fest-2021 завершився запальним музичним виступом від Ivan Navi. Зі сцени звучали найвідоміші пісні молодого виконавця, які активно підспівували присутні, а драйвовий музичний супровід змушував усіх рухатися під свої ритми.

Сподіваємося, що ця вечірка ще довго залишиться у пам’яті усіх еколендівців. А перша 10-тка надихне до втілення своїх мрій, завдяки яким колись народився й сам «ЕКОЛЕНД».

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

Попередня реєстрація