Підготовка до школи дітей покоління Альфа - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Підготовка до школи дітей покоління Альфа

Сучасні діти народжені у вирі стрімкого розвитку технологій та соціальних змін. Їм важко уявити світ без комп’ютерів, інтернету, віртуальної реальності, мобільних пристроїв, електронних книг тощо. Малята освоюють ці здобутки людського прогресу раніше, ніж навчаються читати й писати. Найкращими розвагами для них є блукання сховищами Google, соціальними мережами та перегляд YouTube. Навіть інформацію діти покоління Альфа сприймають по-іншому, для них 1 картинка замість 1000 слів.

Навчання таких чомусиків повинно бути яскравим, видовищним, наочним та практичним. А ще містити нові інструменти та формати співпраці. Школярики приймуть ваші правила гри, якщо їм буде цікаво. Вчитися з примусу – не для них. Вони не вміють чекати й терпіти, тому прагнуть отримати результат навчання відразу ж. Діти покоління Альфа важко сприймають будь-яку критику й порівняння та вимагають поваги до своїх індивідуальних особливостей. Щоб знайти до них “правильний” підхід, потрібно бути з ними на одній хвилі.
Перш ніж розпочати навчання та розвиток таких діток, ми у ЛІЦЕЇ “ЕКОЛЕНД” ґрунтовно проаналізували перелічені вище особливості сучасних малюків. А, згодом, синтезували усе найкраще в абсолютно новій програмі “Підготовка до школи”, спрямованій на адаптацію дітей старшого садочкового віку до шкільного життя та формування міцного фундаменту для подальшого навчання. Наші вихованці беруть участь у різних видах діяльності. Малята охоче досліджують довкілля, експериментують, роблять цікаві проєкти й просто весело зростають. Готуючи малюків до школи за такою програмою, вчителі розвивають їхню впевненість у собі, допомагають практично засвоювати знання, дбають про фізичне та інтелектуальне здоров’я тощо.

Не менш важливим є образ сучасного вчителя. Це супергерой, майстер на всі руки, який має здатність до перевтілень, блискавичну реакцію на всі зміни та нововведення, сталеві нерви й незгасне бажання творити. Та найголовніше – любить дітей! Саме такі талановиті педагоги готують маленьких еколендівців у подорож на Планету Маленького Принца. Команда вчителів ЛІЦЕЮ “ЕКОЛЕНД” постійно вдосконалює свою майстерність, опановує креативні підходи до навчання, новаційні методики та прогресивні технології.

Добре облаштований, гнучкий та стабільний мобільний простір класів ЛІЦЕЮ, створює можливості для різноманітних форм навчальної діяльності, забезпечує натхненну емоційну атмосферу й сприяє продуктивній роботі. Безперечно, таке освітнє середовище мотивує учнів з легкістю мандрувати світом знань.

Не знаннями єдиними… Адже наша програма “Підготовка до школи” має за мету не лише навчити, але й виявити та розвивати таланти малюків. Ось тут до справи беруться гуртки, творчі майстерки, спортивні секції тощо. А їх в нашому закладі – доволі багато.

Маєте дошкільнятко, ласкаво просимо! Планета “ЕКОЛЕНД” завжди чекає нових маленьких мешканців.

Ірина Микуляк,
заступниця директора з НВР
початкової школи
ЛІЦЕЮ “ЕКОЛЕНД”

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Попередня реєстрація