Таємницю апетиту малят Дитячого садочка "ЕКОЛЕНД" розгадано - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Таємницю апетиту малят Дитячого садочка “ЕКОЛЕНД” розгадано

‼️Увага! Розголошувати забороняється!
Привіт, сьогодні поділюся з вами однією з великих загадок нашої Планети “ЕКОЛЕНД”. А саме, як ми ведемо перемовини з поганим апетитом наших вихованців. Отож, беріть нотатники та готуйтесь записувати….

У діток Дитячому садочка “ЕКОЛЕНД” завжди чудовий апетит. У чому ж секрет? Стартуємо з настрою та натхненної дружньої атмосфери. Будь-які активності ми розпочинаємо з налаштування на позитив та продуктивний результат. А в класній згуртованій групі – це зробити доволі легко й просто (лише перед цим слід докласти трішки зусиль, щоб сформувати дійсно міцну команду).

А ми продовжуємо…. Погодьтеся, щоб виникло бажання гарно поїсти, потрібно “нагуляти” і “напрацювати” апетит. Заряджаючі позитивом ранкові зустрічі, захоплюючі заняття, запальні руханки, активні прогулянки, творчі гуртки й спортивні секції, креативні майстерки та безліч цікавих заходів впродовж дня вимагають стільки енергії, що смачні сніданки, перекуси, обіди, підвечірки та вечері ніби самі просять їх спожити?.

Мандруємо далі… Тепер про наш город. Це таке чарівне місце, на якому ростуть бурячки і морквинки, петрушка і кріп, рукола і цибулька, а, іноді, й бур’яни. Останні наші малюки активно виполюють. Бо за всією городиною наглядають маленькі еколендівські фермери. Восени вихованці з величезною гордістю збирають врожай та відносять його на кухню, де майстри своєї справи готують смачні шедеври. А зеленину малята щодня збирають собі до обіднього столу, хто що бажає, адже вони її вирощують саме для цього. Ось чому наші дітки їдять петрушку і кріп у перших стравах із задоволенням.

А що ж малюки роблять взимку? Мабуть, очікують літа… Не зовсім, тобто літа очікують, але тим часом самі вирощують на підвіконниках мікрогрін, яким з насолодою смакують впродовж усієї холодної пори. Ми ж, наставники-педагоги, лише наглядаємо та усе контролюємо. Бо тут дуже важливо дотримуватися технології.

На цьому секрети не закінчуються, адже є ще один, дуже важливий. Малят слід частіше залучати не тільки до вирощування, а й до приготування їжі. На цей випадок, у нашому Дитячому садочку “ЕКОЛЕНД” є велике різноманіття кулінарних майстер-класів. Ми разом готуємо корисні бургери, вітамінні салатики, випікаємо запашне печиво тощо. Бо їжа, яку приготував сам є найсмачнішою!

З любов’ю до вас та усіх діток…
Ірина Тимчишин,
вихователька
Дитячого садка “ЕКОЛЕНД”

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Попередня реєстрація