Bye bye kindergarten! Hello school! - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Bye bye kindergarten! Hello school!

Вишукані сукенки, метелики на білих сорочках, піднесений настрій та багато приємних очікувань – у Дитячому садку “Еколенд” ВИПУСКНИЙ!

Для особливої події – особливі приготування: і ось наші, ще вчора такі маленькі, а сьогодні дорослі й цілеспрямовані випускники дарують головній еколендівській сцені прощальний танок.

Зворушливі сценки-спогади про щасливі дитячі роки в улюбленому садочку розчулили до сліз і малечу, й дорослих. Згадували як усе починалось – зі знайомства з групою в садку, перших виступів на святі, веселих прогулянок, перемог на спортивних змаганнях, розфарбовування казкових героїв на розвиваючих заняттях до дивовижних проектів, зустрічей з однолітками з інших країн, драйвових вечірок та підготовки до шкільного життя. Разом з педагогами щодня подорожували планетою неймовірних відкриттів та здобували потрібні знання й навички.

Пригадали й карантинні будні, які принесли нові виклики й нові формати для спілкування та навчання, проте не завадили малятам вивчати абетку і числа, малювати, ліпити, дизайнувати і втілювати творчі задуми, співати й танцювати, проводити неймовірні досліди й експерименти, залучаючи асистувати усю сім’ю та навіть домашніх улюбленців.

На згадку про найцінніші моменти щасливого дитинства наші дітлахи отримали дипломи й почесні медалі з гордим званням “Випускник Еколенду 2021”.

Попереду маленьких еколендівців чекають шкільні радощі, нові товариші, перерви, дзвінки і букварі.

Легкого старту, наші любі першачки!

Вперед, до нових відкриттів, лідери майбутнього!

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Попередня реєстрація