Готуємо дитину до школи: усе, що потрібно знати про “0 клас” - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Готуємо дитину до школи: усе, що потрібно знати про “0 клас”

5 – це наче стартова точка відліку для великих змін та шалених інтелектуальних пригод… Адже, зазвичай, як тільки дитина досягає цього віку, батьки раптом пригадують, що через рік їх малюк піде до школи й починають активно займатися його академічними знаннями: вивчати літери, цифри, вірші, тощо.

 Гаразд, інтелектуальний інтенсив інтенсивом, але прийшовши до школи, маленькі чомучки потрапляють в нове приміщення, незнайомий колектив, а тут ще й безліч правил та обов’язків. І, як результат, батьки так хотіли, щоб їхня дитина якнайшвидше навчилась читати й писати, що зовсім забули про емоційну підготовку.  Найцікавіше, що такої підготовки потребує не лише маленький школярик, але і мама, і тато… Адже так важливо дати раду своїм емоціям і допомогти малюкові адаптуватись в новому середовищі. Перші тижні навчання, як свідчить досвід, емоційно складні і для учнів, і для їх батьків. 

   Ось чому ми у Школі “ЕКОЛЕНД” організували 0 клас. Це, фактично, старша садочкова група у якій  дітки мають змогу відчути себе повноцінними учнями. Протягом всього року малята вчаться знаходити спільну мову з однолітками, знайомляться з правилами школи та режимом дня. У них навіть є справжні уроки, які тривають до 20 хв, адже саме стільки часу може концентрувати увагу на одному занятті п’ятирічна дитина. Юні школярики практикують правильно тримати ручку, сидіти за партою, організовувати та прибирати своє робоче місце. А ще працюють над розвитком уваги та уяви, опановують вміння висловлювати свої емоції. 

Звісно, що навчання у 0 класі переповнене відпочинком. Діти багато часу бавляться й досліджують світ на вулиці, танцюють, співають, малюють і навіть влаштовують міні театральні вистави. Обов’язковим пунктом у розпорядку дня є денний сон, адже майбутні школярики швидко втомлюються. Для когось – це солодкий сон, а для когось – обійми улюбленої іграшки та цікава казка.

Шановні батьки, у кожного п’ятирічки попереду ВЕЛИКИЙ СТАРТ. Ще рік і вони підкорюватимуть свої вершини дорослого життя. Зробіть цей старт для своєї малечі веселим, легким та драйвовим. Не змушуйте дитину вчитись, запропонуйте цікаву альтернативу та захоплююче поєднання навчання й відпочинку у 0 класі Школи “ЕКОЛЕНД”. І навчання у будь-якій школі буде для маленької чомучки цікавою пригодою у світі знань.

Наталія Подевко,
вчителька початкових класів
Школи “ЕКОЛЕНД”

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

Попередня реєстрація