Студії вокалу, хореографії та музики на сцені Еколенду - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Студії вокалу, хореографії та музики на сцені Еколенду

Завершення навчального року творчі студії й гуртки, які відвідують маленькі еколендівці, святкують урочистими звітними концертами.

На сцені наші танцівники з студії “Cool dancе” граційно демонстрували свою майстерність, виконуючи хореографічні композиції різних стилів та вражаючи красою ритмічних рухів. Кожна постановка випромінювала запальну енергію музики, піднесення виконавців та їхню любов до танцю.
Протягом року дівчатка і хлопчики відточували танцювальні па, були старанними та наполегливими на тренуваннях, розкриваючи свій талант. Мабуть тому на звітному концерті не було і сліду для хвилювань – наші артисти з творчим піднесенням й яскравими емоціями запалювали танцювальний майданчик.

Теплими оплесками вітали і виконавців музичних творів на фортепіано – мелодії легко линули залом, запрошуючи у неймовірну подорож разом з магічними нотами. Нашим юним музикантам вдалось по-справжньому занурити присутніх у світ звукових фантазій та закохати чарівним “подихом” інструмента.

Душевними піснями широкого репертуару зачарували зал солісти вокальної студії “Music Time”. І молодші, і старші співаки презентували вокальні вміння як в гурті, так і соло. У кожній композиції бриніли щирістю дитячі емоції, інтонуючи світло й захоплення:

Ой де Весна коси розплітала,
Квітка цвіла і не облітала,
Мрії і сни, зелена трава,
Тільки душа і квітуча, і жива!

Завершився звітний концерт щедрими аплодисментами, нагородженням юних талантів і побажанням їм творчих злетів!

До нових зустрічей на сцені!

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Попередня реєстрація