Спортивні розваги маленьких еколендівців - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Спортивні розваги маленьких еколендівців

Як тільки Юлія, інструктор з фізичного виховання, заглядає в групу до малят в садку – всі як один вже з нетерпінням чекають її, щоб разом прямувати на заняття до спортивної зали.

Всебічний та гармонійний розвиток дітей важко уявити без фізичних вправ, різноманітних руханок і спортивних розваг. В “Еколенді” спорт люблять усі – від найменших до найстарших. І це не лише про здоров’я, але й про неймовірні фізичні та емоційні переваги для формування особистості.

На кожному занятті маленьких еколендівців чекає цунамі яскравих вражень і вражаючих емоцій. Можна відчути себе в ролі прудких зайченят, за маленькими хвостиками яких полюватиме хитре лисеня.

А можна разом з командою вірних друзів стати переможцями гри в боулінг та на честь приголомшливого страйку перетворити кеглі на веселі маракаси. І вивчити кілька запальних танцювальних па.

Особливо малята полюбляють конкурси, ігри й естафети, коли можна випробувати свою спритність, гнучкість та витривалість, навчитись долати перешкоди та досягати цілей.

Багато рухових активностей проходять під час прогулянок та занять на свіжому повітрі. Для дитячого організму, що швидко розвивається, дуже корисні загартовування повітрям і сонечком. Окрім цього, для кожної вікової групи інструктор з фізичного виховання підбирає комплекс розвиткових вправ. З малюками з адаптаційної групи вчимось рівномірно крокувати, балансувати, з дітками з молодшої групи відпрацьовуємо навички самостійно лазити по драбинці тощо. Зміцнюючи здоров’я дітей, чимало уваги зосереджуємо на формування правильної постави, профілактиці плоскостопості та розвитку рухових якостей.

Спортивна атмосфера на заняттях з фізичного виховання – впевнений крок до здорового способу життя, бадьорості духу та, найголовніше, – щасливих усмішок наших малят.

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Лабораторія професора Оксигена

Лабораторія професора Оксигена літній пришкільний табір 10 днів 17 – 28. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Любите таємниці та секрети?! Якщо так, то

MIX camp

MIX camp літній пришкільний табір 10 днів 03 – 14. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Літо – пора для повного релаксу, коли багато

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

Лабораторія професора Оксигена

Лабораторія професора Оксигена літній пришкільний табір 10 днів 17 – 28. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Любите таємниці та секрети?! Якщо так, то

Попередня реєстрація