А Ви про це знали? Цікаві факти з життя Еколенду - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

А Ви про це знали? Цікаві факти з життя Еколенду

З нагоди святкування дев’ятого дня народження Еколенду ми підготували 9 цікавих фактів, про які ви, можливо, не знали.
1. Еколенд на Плуговій – перший освітній проєкт, втілений компанією «Еко-Дім». Приміщення школи було відзначено урядовою відзнакою «Краща будівля 2011 року».

2. Назва «Еколенд» обрана не випадково, оскільки у ній акцент на екологічності в глибокому розумінні. Від екологічного будівництва і оздоблення, до формування ціннісного підходу у розвитку особистості, екологічної поведінки щодо себе та інших, до довкілля і світу загалом. А певний час фірмовим атрибутом шкільної форми учнів були зелені хустинки та значки із зображенням планети.

3. Прототипом нового лого Еколенду є маленький принц з твору А. де Сент-Екзюпері. Придивіться! Ось він сидить на планеті, мандруючи просторами Всесвіту. Нагадує нам про ціннісне ставлення до життя. Про те, як важливо пізнавати, шукати й бачити серцем та навчатися мистецтву простих речей – дружби, відповідальності, турботи.

4. «Thinkers»  – власний Інтелектуальний конкурс, започаткований Еколендом. У ньому можуть брати участь усі школярі, які готові продемонструвати свої математичні й логічні здібності, які люблять цікаві інтелектуальні завдання та прагнуть позмагатися за призи.

5. Цікаві авторські ініціативи Еколенду – захоплюючі свята для дітей, батьків та вчителів, а саме: Varenyky Party, Різдвяні зустрічі, Гарбуз Party та Свято Пампуха. Тут креативно, весело й по-сімейному. Тут вшановують українські традиції та відчувають тепло родини. А ще більше радіємо, коли еколендівці згуртовано долучаються до благодійності.


6. Ви чули, що в Еколенді є власна валюта? Так звані «еколендики». Це особливі «гроші». Ними можна скористатися під час шкільних ярмарків та благодійних заходів.

7. Традицією еколендівців є створення “Саду першокласників”. Щорічно першачки всім класом садять своє деревце. І роблять це на день народження Еколенду.

8. Завдяки любові до дитячої непосидючості, азарту, командної гри, любові до руху, жаги до перемоги, з’явився стартап мережі освітніх закладів –  ФК «Еколенд» – власний футбольний клуб для дітей і підлітків.

9. Чи знаєте ви, скільки відомих людей, цікавих особистостей побували в гостях у еколендівців? Ні? Ми теж) Бо не рахуємо, а просто радіємо можливості в такій спосіб розвивати дітей. Майстер-класи відомих українських митців,  зустрічі з українськими письменниками, поетами, журналістами,  знайомства з ветеранами АТО, пізнавальні бесіди з лікарями, спортсменами, екологами, представниками служб порятунку – вже добра традиція в житті Еколенду.

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Попередня реєстрація