"Результати ЗНО випускників ліцею "Еколенд" - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

"Результати ЗНО випускників ліцею "Еколенд"

Цього року Ліцей ЕКОЛЕНД вітав своїх перших випускників. Три роки тому вони стали першовідкривачами нашої надзвичайної планети, а сьогодні ми пишаємось їхніми результатами! Переконані, що кожен з них зробив усвідомлений вибір своєї дороги у професію, адже ми готуємо еколендівців до одного з найвідповідальніших моментів у житті учня заздалегідь. Численні зустрічі з коучами, HR-ами, тести на професійну спрямованість та профорієнтаційні екскурсії допомогли учням визначитись з напрямом руху, а тренінги з практичними психологами вселили впевненість у власних силах і навчили опановувати себе у стресових ситуаціях.

У випускному класі наші учні відвідували уроки підготовки до ЗНО з обраних предметів, тож мали можливість не витрачати час на додаткових репетиторів. Прикладені зусилля дали добрий результат. Усі наші учні успішно написали ЗНО та вступили в обрані навчальні заклади!
Порівнюючи рівень навчання у різних школах, часто беруть за основу, як випускники склали ЗНО з чотирьох предметів: української мови, математики, історії та іноземної мови. Як справились з ними наші ліцеїсти? Українська мова і література – обов’язкові, тож усі 14 одинадцятикласників реєструвались на це ЗНО. 50% наших учнів склали його на “відмінно”, 40 % отримали результат “добре”.

Дещо складнішою була математика, але це не зупинило тих, хто мислить світ цифрами і знаками. 60% учнів склали це ЗНО на “відмінно” і “добре”.
7 випускників складали ЗНО з історії. 43% з них отримали відмінні результати і стільки ж – “добре”.
Результати з англійської вразили! 7 учнів з 11 склали ЗНО на “відмінно”, 3 отримали “добре” і лише один учень кілька балів не добрав до вищої оцінки.
Високі результати, а серед наших випускників є ті, чий середній бал ЗНО більше 197(!), дозволили еколендівцям зробити перший крок до омріяного університету. Чотирьом ліцеїстам відкрив свої двері ЛНУ ім. І.Франка, троє вступили у НУ “Львівська політехніка”, по два учня стали студентами Національної академії мистецтв і Львівського торгівельно-економічного університету, ще троє здійснили свою маленьку мрію – вступили в Український католицький університет, ЛНМУ ім. Данила Галицького та University of Twente (Нідерланди)
Ми тішимось успіхами кожного учня Еколенду і переконані, що побачимо перших випускників Ліцею Еколенд видатними юристами і менеджерами, медиками і психологами, дизайнерами і художниками, програмістами та, звичайно ж,  відомими рестораторами!

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

Попередня реєстрація