Пампух Party - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Пампух Party

На столі обрус з мережки, глечик з узваром, в горщику кутя, на почесному місці дідух з відбірного жита, під скатертиною запашне сіно, а дорослі і діти у вишиванках чекають різдвяної зірки. З давніх давен святкування Різдва для українців було одним із найочікуваніших свят, адже за столом збиралась уся велика родина.
Саме таким родинним і затишним стало для еколендівців вже традиційне Пампух Party. Цього вечора згадували різноманіття традицій, багато колядували та бажали, щоб цей рік був успішним та щедрим.

На Різдво Христове, від хати до хати
Із вертепом діти йдуть колядувати.
Дзінь – дзілінь, дзень – дзелень, –
Весело співаймо!
Дзінь – дзілінь, дзень – дзелень, –
Бога прославляймо!




Неймовірно смачну і добру кутю до святкового столу готували татусі, змагаючись у спритності та оригінальності смаку. До пшенички учасники доміксували і мед, і мак, і цукати з курагою й родзинками. Дегустуючи різдвяну страву, матусям було важко обрати одну, бо всі були незрівнянними святково-різдвяними. 



А яке ж свято без головної страви – пишних та запашних пампухів? Малята із завзяттям взялись за приготування цього смаколика з різними начинками, а матусі та вихователі залюбки допомагали впоратись з дріжджовим тістом. Пампухи вийшли пухнасті – щоб жити у щасті!
  

Пампух Party – це завжди цікаві конкурси, забавлянки, веселі змагання, домашні смаколики,  гучні колядки та родинне тепло.  Тепло, яким хочеться ділитись, віншуючи:

Нехай різдвяна зірниця
Освітить радістю лиця,
Нехай вкаже шлях до любові,
Щоб ви були веселі та здорові!


ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Попередня реєстрація