Еколендівці відвідали Прибалтику та Скандинавію дорогою до Міжнародної школи англійської мови - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Еколендівці відвідали Прибалтику та Скандинавію дорогою до Міжнародної школи англійської мови

Коли чверть освітньої мандрівки завершувалась, завжди знайдуться можливості продовжити та урізноманітнити її за межами Планети “ЕКОЛЕНД”.  
З 19 по 29 жовтня учні Школи нового формату “Еколенд” вирушили у казкову мандрівку країнами Прибалтики та Скандинавії. Подорож розпочалась зі стародавнього міста Люблін, згодом гостей вже вітала Естонія з “лицарем” Балтійського моря – Таллінном, а звідти на комфортабельному поромі еколендівці попливли до столиці казкової Фінляндії – Гельсінкі. 

Однак на цьому пригоди не закінчувались, й з Гельсінкі наші туристи відправились до мальовничого містечка Гуйттінен, де поселились в кампусі одного із найстаріших ВНЗ Фінляндії – Західно-Фінляндському коледжі.

Наступного дня учні написали тест для визначення рівня англійської мови, після чого були розподілені по групах. Кожній групі були презентовані висококваліфіковані викладачі з США, Великої Британії та Австралії. Педагогам легко вдавалося зацікавити дітей сучасними підходами та методами викладання. 

В підсумку, еколендівці пройшли курс інтенсивної підготовки з англійської мови на рівнях А1, B1, B2.
Тоді настав час ділитися досвідом. В університеті м. Гуйттінен учні дізналися про систему освіти в Фінляндії та розповіли про особливості ЛІЦЕЮ “ЕКОЛЕНД”.


Викладачі та студенти набули колосального досвіду спілкування з native speakers. За результатами підсумкових тестувань та захистів презентацій усі отримали сертифікати відповідно до свого рівня знань, а іноземні викладачі не приховували свого захоплення неймовірно високими результатами.


Покинувши Гуйттінен, еколендівці відправилися у мандрівку на поромі у ще одне пряникове містечко Стокгольм, котре заворожило дітей своєю красою й атмосферністю.
Згодом, на поромі “Isabelle” наша команда допливла до Латвії. В Ризі діти мали коротку екскурсію, та зайнялися шопінгом у найбільшому торговому центрі міста. 

Зранку, вже у Любліні, наші туристи блукали старовинними вуличками, та з полум’ям в очах рушили до Львова.
Неймовірні 11 днів дружби, навчання та неймовірних пригод, котрі учасники пам’ятатимуть все життя. Особливо приємно читати такі відгуки.

«Я дуже задоволена цією поїздкою, це було щось МЕГА КРУТЕ!!! До тепер не можу оговтатись від емоцій, які мене переповнюють! Дуже хочу назад, ще на 2 тижні. Мені сподобалося абсолютно все!!! Наші чудові керівники стали за цей час дуже-дуже близькі!! Вони справились зі своєю задачею на всі 100%! Всі хто був в цій подорожі надзвичайно круті люди, з якими дуже зручно мати контакт, яким можна довіряти і ділитися враженнями! Цій поїздці ставлю 100 із 10! Чекаю ще таких поїздок з тим самим керівництвом!!»

– Дзвінка Чорнейко, учениця 10 класу.

«Подорожі з “Еколендом” завжди були надзвичайними, тому я ні миті не вагалась. Мати можливість вчити англійську з носієм та практикувати її це дійсно круто. Проживання в кампусі також було веселим, ми з друзями гарно проводили час. До того ж, я побачила багато нових міст та країн.
Найбільше мені сподобалось в місті  Гуйттінен (де ми проживали) та у Стокгольмі. Особливі враження на мене склала морська подорож на поромах. Дякую за турботу тьюторам п. Марічці, п. Юлії та п. Каті. За ці 11 днів я отримала безліч нових незабутніх вражень та спогадів»

Катя Деревацька, учениця 10 класу.   

«Поїздка до Фінляндії надала мені та моєму сину можливість поєднати навчання і відпочинок! Викладання уроків англійської мови було надзвичайно цікавим, своєрідним та інформативним! Все навчання проходило дружньо, з різноманітними задачками та іграми. Учні з великим захопленням та азартом відповідали, бігали до дошки, писали, змагались! Вчителі прекрасні, а їх підхід – продуктивний та результативний! Кампуси, в яких ми проживали, приємно здивували затишними кімнатками, зручними дерев’яними меблями та теплотою, не зважаючи на суворий клімат Фінляндії! Діти, які з нами навчались великі особистості, навіть ті, які здавались страшними бешкетниками. Всі вони такі різні:у навчанні, у відпочинку, але завжди разом, як справжні друзі та міцна команда! Незабутня поїздка! Весь дорослий колектив, який був впродовж 11 днів з нами, старанно виконував свої обов’язки: спостерігали, направляли, допомагали, слідкували, дбали та створювали комфортне перебування всюди! Щиро дякуємо за можливість та ідею поїздки у Фінляндію!»

Надія Перенко, мама учня 6-А Тімура Перенка. 

Ми завжди раді підтримати такі ініціативи своїх учнів! Вже обираємо маршрут для наступної подорожі!

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Попередня реєстрація