День відкритих дверей "Відкрий свою планету "ЕКОЛЕНД" - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

День відкритих дверей "Відкрий свою планету "ЕКОЛЕНД"

День відкритих дверей – це чудовий шанс познайомитись зі Школою “ЕКОЛЕНД” і,можливо,своїми майбутніми вчителями. Цієї осені, ми традиційно запросили вгості всіх бажаючих та організували для них міжгалактичний квест.


Знайомство розпочалосяз презентації за горнятком запашної кави. Говорили про систему освіти та головні цінності Школи. А під час екскурсії нашою освітньою Планетою, розповідали про таємниці закладу та проекти, створені еколендівцями.

Звісно, найцікавіші пригоди ще чекали на юних першовідкривачів, які тим часом проходили квест, під час якого відвідували нові планетигалактики та незабутньо проводили час.

Першою, що трапилася на шляху нашихгостей була планета “Букв та цифр”, сповненазагадокта ігор.Поміркувавши як сліднад різними ребусами, діти виконали всі завдання та отримали свій перший стікер.

Уже на другій планетіюні мандрівники вправлялися у силі та витривалості, стрибалиі забивали голи. Адже, друга планета – це планета “Футбол”.

На планеті “Лего та роботів” маленькі гостіпрограмували власні машини штучного інтелектута змусили їх виконувати свої команди, а потім складали чудернацькі іграшки-черепашки. Ця планета підкорилась дуже швидко і залишила приємні спогадивинахідництва.

А от на планеті “Англійської” довелося затриматисьдещо довше від звичайного. Наші дослідникишукали конверти з завданнями, складали слова, а потім знаходили правильні відповіді,заховані по всій планеті, креативно вирішували питання і підбирали необхідну інформацію.
Планета “Арт” зустріла відвідувачів загадковими артефакти: клеєм і манкою. Саме зцих елементів потрібно було зробити чудову листівку власними рукамидля батьків.

Після таких випробувань, ми не могли залишити наших гостей голодними, тому вони поспішили на планету “Смаколик”, де на них уже чекав майстер-клас з прикрашання капкейків.

Було так приємно спостерігати як дорослі та юні гості нашої Планети “ЕКОЛЕНД” зустрічаються після довгих пригод і діляться враженнями. Адже немає кращої винагороди за освітній креатив,ніж коли батьки запитають: “Що тобі сподобалось найбільше?”. І у відповідь чуєш: “Усе”:)

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

Попередня реєстрація