My Summer of Magic Moments. Фантастичне літо у Школі "ПОЛІТЕХНІК-ЕКОЛЕНД" - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

My Summer of Magic Moments. Фантастичне літо у Школі "ПОЛІТЕХНІК-ЕКОЛЕНД"

Ми усі завжди з нетерпінням чекаємо на літо – час відпочинку, полювання на нові емоції, враження та цікаві знайомства. Особливо радіють цій порі школярі, адже можна забути про навчання і поринути у світ вільного планування дня, ігор та веселощів. У сучасному комп’ютеризованому світі кожна мама мріє, щоб її дитина раціонально поєднувала віртуальне життя зі своїм ґаджетом та реальне життя, і, водночас, провела канікули з користю.

Чудовим рішенням для всіх батьків є літній відпочинок зі Школою «ПОЛІТЕХНІК-ЕКОЛЕНД». Адже літні табори ЕКОЛЕНДУ – це простір, де панує атмосфера творчості та дружби. Тут кожна дитина оточена увагою й турботою, зайнята корисними і цікавими справами. На юних кемпівців завжди чекає великий вибір інтелектуальних, спортивних й командних активностей.

Основний вектор і ціль пришкільного дозвілля нашої Школи – багатогранний розвиток особистості. Усі діти різні, тому кемпівські програми ми наповнюємо найрізноманітнішими майстер-класами, екскурсіями, квестами, спортивними іграми, запальними танцями, знайомствами з цікавими особистостями тощо, щоб кожен отримав свою порцію незабутніх вражень.

Якщо дитина цікавиться дослідженням світу, європейськими країнами та їх колоритом – їй неодмінно зацікавить табір “TRAVEL CAMP”, який передбачає якнайглибше знайомство з країнами, спілкування з native speakers, вивчення історії та архітектури, таємниці приготування та дегустацію місцевих кулінарних шедеврів.

Любителів активного відпочинку Школа «ПОЛІТЕХНІК-ЕКОЛЕНД» запрошує у спортивний табір «SPORT». Ігри на свіжому повітрі, збалансоване харчування справжнього спортсмена, правильний режим дня – це саме те, чого потребує активний зростаючий організм. Окрім веселощів, у кемпі відбуваються цікаві заняття з англійської мови, IT, шахів та музики. Адже тут тренують не лише тіло, а й розум.

В англомовному таборі «ADVENTURE CAMP» на дітей чекає не тільки приголомшливо-розважальна пригодницька програма, але й чудові можливості для особистісного розвитку та підвищення рівня розмовної англійської.

Цікавою новинкою для дітей, які прагнуть опанувати магію природи, приборкати шалені стихії та стати почесним учасником «Братства юних чарівників», буде магічний англомовний табір – «SCHOOL OF MAGIC». Тут кожен маг-початківець зможе відшукати свій філософський камінь та безліч таємничого.

Особливу увагу Школа приділяє першовідкривачам Планети “ЕКОЛЕНД”, майбутнім першокласникам. «ART SPACE» – літній англомовний табір для юних туристів-початківців, а ще нагода зануритися у цікаву космічну подорож ЕКОЛЕНДОМ, знайти друзів та весело й цікаво відпочити. Дітей чекають розваги, креативні майстер-класи та ще ближче знайомство зі школою-мрією.

Пришкільне дозвілля у Школі «ПОЛІТЕХНІК-ЕКОЛЕНД» – це насичений та змістовний відпочинок. Тут діти набувають максимум корисних навичок, отримують досвід ефективної комунікації та відкривають у собі нові таланти. Вашій дитині тут обов’язково сподобається!

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Лабораторія професора Оксигена

Лабораторія професора Оксигена літній пришкільний табір 10 днів 17 – 28. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Любите таємниці та секрети?! Якщо так, то

MIX camp

MIX camp літній пришкільний табір 10 днів 03 – 14. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Літо – пора для повного релаксу, коли багато

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

Лабораторія професора Оксигена

Лабораторія професора Оксигена літній пришкільний табір 10 днів 17 – 28. 06. 2024 (9.00-17.00) для дітей 6-10 років Любите таємниці та секрети?! Якщо так, то

Попередня реєстрація