ПРОЕКТ “ЗДОРОВ'Я”. Загартовування у Дитячому садочку “ЕКОЛЕНД” - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

ПРОЕКТ “ЗДОРОВ’Я”. Загартовування у Дитячому садочку “ЕКОЛЕНД”

Загальновідомо, що загартовування сприяє збереженню і зміцненню здоров’я. А літо – найкраща пора розпочинати з насолодою втілювати майже всі існуючі методики. Найважливіше – не поспішати й ретельно дотримуватися послідовності запланованих дій.
Ось такого правила, а ще принципів системності, дозованості та комплексності ми дотримуємося при загартовуванні у нашому Садочку.

Щоранку вихователі під веселу музику зустрічають дітей на подвір’ї закладу. Саме тут, на свіжому повітрі, вони проводять ранкову дихальну гімнастику і налаштовують малят на позитивний, творчий, продуктивний, незабутній день.

Після смачного сніданку та комплексу занять малята знову на вулиці. Адже приємні сонячні та повітряні ванни вже їх очікують. Дозоване ходіння босоніж по траві, заняття на сенсорних доріжках та із сенсорними боксами, обливання рук до ліктів та ніг водою літньої температури, ігри в надувних дитячих басейнах – і це лише частинка оздоровчих процедур, які ми проводимо разом з нашими дітками.


Водні процедури – це не лише весело і приємно, вони також суттєво впливають на терморегуляцію маленького організму, сприяють підвищенню обміну речовин, стимулюють центральну нервову систему і, водночас, є чудовою серцево-судинною гімнастикою.

Заняття на сенсорних доріжках та із сенсорними боксами дітям особливо подобаються. Адже – це так весело крокувати по предметах різної форми й величини, які, доволі часто, залишають на дитячих ступнях різноманітні кумедні візерунки. З медичної ж точки зору ці вправи є профілактикою ортопедичних захворювань, стимулюють кровопостачання судин, а їх на ступнях є дуже й дуже багато.

Звісно, що значною перевагою нашого Садочка є його розташування. Погодьтеся, чудовий парковий масив та окраїна міста зі свіжим повітрям – це одне з найкращих місць, де малюки можуть проводити майже цілий день на вулиці, насолоджуючись свіжим повітрям.

А ще літо – це творець природних вітамінів у соковитих овочах і фруктах, які настільки смачні, що малята із задоволенням їх споживають.
За нашими спостереженнями загартовування у такий спосіб подобається навіть найвибагливішим малюкам. Мрія усіх турботливих батьків захистити організм дитини від небезпечних природних температурних контрастів, посилити стійкість до алергічних реакцій, ГРВІ, ГРЗ та підкріпити вітамінами.

А піклування про здоров’я своїх маленьких мешканців – це один із найважливіших стратегічних напрямків Планети “ЕКОЛЕНД”.

Любов Паламарчук,
лікар-педіатр Дитячого садка “ЕКОЛЕНД”




ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

Попередня реєстрація