Яскраві барви літа в ЕКОЛЕНДІ - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Яскраві барви літа в ЕКОЛЕНДІ

Літо увірвалось гарячим виром емоцій і перевернуло будні школярів: не потрібно зранку прокидатись, можна нічого не робити:), цілими днями лежати на дивані і дивитись телевізор, або зависнути з гаджетами… Але зачекайте, стоп! Хіба про такий відпочинок ви мріяли?

ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” пропонує розмалювати літо яскравими барвами, доєднавшись до наших таборів! І мова не лише про мегакреативний Art Camp, у якому діти опановують нові техніки живопису; ліплять; роблять творчі гамбургери – так, такі бувають, коли творчість фонтанує; створюють електронні полотна; проектують і втілюють у життя авторські листівки; щодня займаються спортом; змагаються; танцюють, а ще вдосконалюють англійську мову.

Динаміки, сили, енергійності, уміння дотримуватись правил та грати в команді навчать у Football Сamp. Професійні тренери, зустрічі з відомими футболістами, майстер-класи додають вправності, впевненості у власних силах, запалюють бажання ставити мету і перемагати.

А з 18 червня учні, які не тямлять свого відпочинку без комп’ютера, зможуть приєднатись до табору робототехніки. Роботи продовжують займати щораз вагоміше місце у нашому житті, а тому добре з юних років розуміти принципи їхньої роботи, навчитись програмувати, опанувати логічні операції, а ще краще створити власного.

Але літо – це, у першу чергу, розваги і друзі. Тому програми наших таборів насичені екскурсіями, квестами, спортивними змаганнями, веселими конкурсами та запальними вечірками – добре, що територія ЛІЦЕЮ з власним футбольним полем, тенісними кортами, баскетбольним майданчиком, тренажерами, альтанками дає нам простір для фантазії.

Ну і як не згадати про смачні та корисні страви, які готує кухня ЕКОЛЕНДУ, щоб діти були сповнені енергії для створення альбому яскравих вражень про неповторне ЛІТО!

Якщо ваше бачення про незабутні літні канікули, активний відпочинок та насичене дозвілля співпадає з нашим, будемо раді бачити і вашу дитину активним учасником, чи учасницею літнього пришкільного дозвілля в ЕКОЛЕНДІ.
 
Друга зміна стартує з 18 червня!
ART Camp чекає креативних творців, FOOTBALL Camp – своїх чемпіонів, а ROBOTICS – готові стати частинкою вашого життя і познайомити зі своїм світом. Деталі і реєстрація на табори на сторінці https://ecoland.ua/summer-camp/

Заступник директора з НВР ЛІЦЕЮ “ЕКОЛЕНД”
Наталія Лозан

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Попередня реєстрація