Семінар-тренінг «Інтерактивні методи навчання як форма організації пізнавальної діяльності учнів» - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Семінар-тренінг «Інтерактивні методи навчання як форма організації пізнавальної діяльності учнів»

З метою популяризації інтерактивних методів навчання проведено семінар-тренінг «Інтерактивні методи навчання як форма організації пізнавальної діяльності учнів». Під час семінару-тренінгу вчителями проведено майстер–класи з використання інтерактивних прийомів і вправ: «Дерево рішень», «Килим ідей», «Порожнє крісло», «Карусель», «Відігравання ролей», «Навчаючись-вчусь».
«Робота вчителя початкових класів дуже складна та відповідальна, і складність її полягає в тому, що необхідно викликати в учнів інтерес до знань, не згасити цей вогник допитливості, навчити кожного з них вчитися, запевнити у своїх силах. Інтерес є своєрідним епіцентром активізації навчання, розвитку пізнавальної активності школярів, формування у них позитивного ставлення до процесу навчання та результатів своєї праці.
Як активізувати пізнавальну діяльність учнів? Які методи використовувати, щоб викликати інтерес до навчання, зробити його цікавим? Як допомогти розкритися кожній дитині? Ці питання завжди хвилювали вчителів початкових класів. На допомогу приходять інноваційні інтерактивні технології. Використання інтерактивних технологій – це засіб для досягнення такої атмосфери в класі, яка найкраще сприяє співробітництву, порозумінню й доброзичливості, дає можливість реалізувати особистісно орієнтоване навчання.» – пояснює заступник з навчально-виховної роботи ОЦ «Політехнік-Еколенд» Марія Статій. 

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Попередня реєстрація