Крок до школи - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Крок до школи

У суботу 24 жовтня в приватній школі «Політехнік-Еколенд» відбувся День відкритих дверей. Цього року він пройшов під гаслом «Крок до школи», оскільки організатори вважають важливим не лише забезпечувати належний рівень навчання та створювати психологічний і фізичний комфорт для учнів початкових класів, але й заздалегідь приділяти увагу підготовці до школи дітей – мотивувати, розвивати інтерес до пізнання нового, навчати взаємодіяти з іншими дітьми.

«День відкритих дверей є однією з форм роботи з батьками, яка надає їм можливість ознайомитись з закладом, його традиціями, правилами, завданнями освітньо-виховного процесу. Зокрема, з діяльністю дітей в області пізнавального, мовного,  художнього – естетичного розвитку, з організацією та змістом режимних моментів. Організовуючи такі заходи, ми стаємо більш відкритими для батьків і громадськості» – говорить заступник з навчально-виховної роботи Марія Статій.

Вже традиційно для проведення Дня відкритих дверей був обраний такий формат заходу, який передбачав активну участь і батьків, і дітей. Педагоги ОЦ «Політехнік-Еколенд» підготували низку інтерактивних ігрових занять та творчих майстер-класів для дітей. Цього разу маленьки гості «Еколенду» побували у Лісовій школі, вивчали Магічні рослинки, практикували Англійську у грі, бавилися у Пори року та кликали Казку на допомогу. А ще танцювали, демонстрували свої творчі здібності та знаходили нових друзів!

«Метою заняття «Магічні рослинки» було розширити знання дітей про лікувальні властивості рослин, про те, як завдяки рослинам можна підтримувати свій організм в здоровому  стані» – пояснює керівник групи підготовки до школи Марія Баньковська. «Теперішні дошкільнята виховуються у світі технологій, а ми сьогодні хотіли привернути їхню увагу до природи, її багатств, чудодійної сили рослин. Зрозуміло, щоб викликати зацікавлення у дітей та досягти кращого засвоєння інформації, було обрано таку ефективну форму взаємодії як гра».

Поки діти навчалися і розважалися, батькам презентували початкову школу “Політехнік-Еколенд”, принципи, методи і умови навчання, існуючі досягнення і плани на майбутнє.

«Нам сподобалось в Еколенді. Так гарно, затишно, по-сімейному» – каже мама 5-річного Матвія пані Олена. «Особисто мене найбільше зацікавив проект суботнього дозвілля для дітей, про який говорили на презентації. Будемо чекати, коли він розпочнеться».

Нагадаємо, що в приватній школі «Політехнік-Еколенд» вже приймають заяви у перші класи на наступний навчальний рік, а також стартує ще одна група підготовки до школи – суботня

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

Попередня реєстрація