Свято останнього дзвоника - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Свято останнього дзвоника

Проливний дощ перешкодив провести лінійку присвячену закінченню навчального року на подвір’ї «Еколенду». Але це не засмутило наших першокласників. Вони, такі урочисті, святкові вишикувалися в круглому залі. Їх всього семеро, але це вже справжній клас. З них починає свою історію школа «ПОЛІТЕХНІК-ЕКОЛЕНД». Вони сумлінно вчилися весь рік, освоювали важку нову державну програму для першого класу. Вони, разом із своїм першим учителем Марією Василівною Сипко подолали всі труднощі, які переживають шестилітки у школі, та переходять вчитись в другий клас.
А на святі останнього дзвоника у них було так, як у тисяч українських школярів: звучав гімн, прапороносці виносили державний прапор. Двоє ведучих: Аня Салій та Михайло Юркевич, як справжні професійні актори вели свято, вплітаючи в канву сценарію виступи схвильованих першокласників, мами Софії  Паславської, директора п. Галини Брегін, першого вчителя п. Марії Сипко. Першокласники показали все, що вони навчилися в школі. Вони співали «Шкільну пісню», «Мамину сорочку» і ще одну пісеньку англійською мовою. Також затанцювали танець «Україночка», який вчили на факультативі «Хореографія». Їм допомагали діти з групи «Підготовка до школи», які у цьому році підуть у перший клас.
Після спільної Молитви про Божу мудрість за успішне навчання учні по черзі дзвонили шкільним дзвоником під музику «Козацького маршу», потім пішли на свій останній урок у першому класі.

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Попередня реєстрація