Посланець від ООН в сфері культури Христина Катракіс запрошує дітей до творчості - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Посланець від ООН в сфері культури Христина Катракіс запрошує дітей до творчості

В рамках соціального проекту Христини Катракіс «Людина не острів», яка проходить зараз в львівській галереї «Леміш», 18 березня  в “Еколенді” розпочнеться другий етап проекту.
18 та 19 березня з 10.00 до 14.00 год.  художник працюватиме в Освітньому центрі «ПОЛІТЕХНІК-ЕКОЛЕНД» з школярами та дошкільнятами.
Результатом спільної творчої праці стане унікальний розпис на стіні, де виразять свої мрії, думки, переживання маленькі художники та відомий митець.
Всі бажаючі можуть долучитися до цієї акції та до збору коштів у благодійний фонд «Надай голос дитині» для підтримки юних талантів.
18 та 19 березня з 15.00 до 18.00 год. У другій половині дня  Христина Катракіс буде спілкуватись з маленькими пацієнтами Чорнобильської лікарні у гематологічному  та хірургічному відділеннях. Малювання яскравих кольорових веселих картин допоможе діткам на якийсь час забути про свої хвороби, біль, страх.
20 березня в Освітній центр «ПОЛІТЕХНІК-ЕКОЛЕНД» приїдуть діти з Червоноградської школи-інтернату та приватного дитячого будинку «Благодать» зі Львова, з якими Христина Катракіс проведе майстер-клас. Разом з дітьми-сиротами творитимуть діти «ЕКОЛЕНДУ». Всі разом створять картину на полотні довжиною 10м.
21 березня Христина відвідає діток в Рава-Руському  сиротинці, Червоноградській школи-інтернаті, познайомиться з умовами в  яких вони проживають, подарує матеріали для творчості своїм маленьким друзям.
Соціальний арт проект “Людина не Острів”- є своєрідним унікальним закликом до єднання і підтримки молодих талантів. Зібрані за час виставки кошти підуть на закупівлю художніх матеріалів для дитячих будинків Львівщини через власний благодійний фонд художниці – за підтримку юних талантів – “Надай Голос Дитині” .
Христина Катракіс – американська художниця українського походження. Навчалась в Італії, Франції та Америці. На сьогодні Христина Катракіс – професор мистецтва і мистецтвознавства, куратор багатьох міжнародніх проктів та посланець від ООН в сфері культури. Як художник-постановник співпрацює з голівудськими та європейськими режисерами. Заснувала « Міжнародню Академію Мистецтв» («International Academy of Arts») з філіалами в США та Європі. Бере участь у світових соціальних проектах. На сьогоднішній день її роботи знаходяться в колекціях: Бреда Пітта, Джорджа Клуні, Софі Лорен, Шер, Тіни Тернер, Ані Ленокс, Біла Клінтона та інших відомих світових особистостей.
В рамках соціального арт-проекту «Людина не Острів» на протязі трьох днів, в живу під час самої виставки, художниця створила серію з 4-х робіт, котрі символізують чотири сторони світу (своєрідна символіка Всесвіту). В якійсь мірі, це, як і чотири стіни – формула ізоляції в просторі. Глядачі мали змогу спостерігати за самим процесом створення робіт під час виставки, що є справді унікальним.

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

КОНКУРС Thinkers: два інтерв’ю з переможцями

Вже вшосте ЛІЦЕЙ “ЕКОЛЕНД” організовує та проводить інтелектуальний Конкурс “Thinkers”. Цього разу апробовано багато нововведень: від різних форматів турів до головного призу у загальному грошовому

Попередня реєстрація