Свято Осені в Еколенді - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Свято Осені в Еколенді

25 листопада 2011 року в Країні дитячих мрій «Еколенд» відбулося перше свято «Осінь золота». Свято підготували і провели наші голосиситі «Дзвіночки» разом із своїм улюбленим музичним керівником Наталією Миколаївною Заболоцькою, наші маленькі краплиночки – група раннього розвитку 2 -3 роки, наші фрукти – овочі – група пізнання навколишнього світу 4- 5 років, наші їжачки – група підготовки до школи з вчителями Христиною Романівною Вовк, Юлією Андріївною Тритко, вихователем Лілією Олександрівною Грубською, психологом Уляною Богданівною Вільгуцькою.
На свято завітало багато гостей у прикрашеному круглому залі.
Вихованці Зоряни Михайлівни Смик – керівника гуртка образотворчого мистецтва, організували виставку творчих робіт на осінню тематику. Тут були картини виконані гуашшю, аквареллю, аплікації з природного матеріалу, клаптиків паперу та пластиліну.
На сцені посеред  осіннього лісу стояла хатка Їжачка, на подвір’ї було багато овочів і фруктів зібраних на зиму звірятами. Найменші жителі країни блискуче зустріли осінь своїм таночком «Дощик скаче».
Дівчина Красуня осінь привела на свято своїх братів – Вересня, Жовтня і Листопада, які похвалилися своїми здобутками. Вересень похвалився своїм багатим і щедрим урожаєм, запросивши Гарбуза, Картоплю, Буряків, Моркву, Диню, Огірків, Капусту, Помідори, Кукурудзу та Цибулю. Жовтень з жителями міста Розумників виконали пісню «Ми біля калиноньки». А Листопад застав у лісі Їжачка і його друзів звіряток, які готувалися до зими.
Свято осені ввійде в історію Країни дитячих мрій «Еколенд» і запам’ятається на довго в серцях жителів міст і їх керівників.

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Попередня реєстрація