Новорічна феєрія на Santa Party - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Новорічна феєрія на Santa Party

Святковий настрій розпочинається із зустрічей з друзями та рідними, з їхніх радісних усмішок й душевних історій, веселих розваг та обміну подарунками.
Саме такою фантастичною й яскравою стала для малят з Дитячого Садка “ЕКОЛЕНД” вечірка з вражаючим і неперевершеним Сантою.



Дідусь приїхав до дітлахів на чарівному самокаті, хоча вміє літати у повітрі на казкових оленях та заходити до будинків через димарі. Відомий чародій завітав з цікавинками й смаколиками, з яких дівчатка й хлопчики дизайнували подарунки для мамусі з татком. Імбирна хатинка, оздоблена прянощами і солодощами, принесе до кожної домівки аромат Різдва, а вітальна листівка ще довго нагадуватиме про чудовий час разом з найріднішими.

В казковій атмосфері святкових мелодій малят чекали новорічні забави з чарівником. Дві команди помічників Санти спритно змагались одна з одною в кумедних конкурсах й енергійних естафетах, проте перемогла міцна дружба.

У повітрі аромат мандаринок і легкий подих снігу, під ошатно вбраною ялинкою подарунки від Санти, в серці радість і любов, а, отже, свято з нами!

Щасливого Нового Року

і радісного занурення в його казкову атмосферу!


 
 

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Попередня реєстрація