Уроки безпечної допитливості - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

Уроки безпечної допитливості

Знання складається із дрібних крихт щоденного досвіду 

(Д. Писарев)

Тиждень безпеки для найменших еколендівців пройшов під грифом “цікаво і повчально”. Інформувати дітей про те, як правильно поводити себе в різних ситуаціях слід змалечку, адже від цих знань залежить життя та здоров’я малюків.

Проїжджа частина дороги – не місце для гри і прогулянок, тому що нею їздять автомобілі, від яких потрібно триматися подалі на безпечній відстані. Дівчатка і хлопчики ознайомилися з правилами дорожнього руху, дізнались як працює світлофор, навчились розпізнавати знаки “пішохідний перехід” і “зебра”, визначили для кого призначені велосипедні доріжки, тротуар та вчились розуміти жести регулювальника.  



Запрошений гість, робот Дроді поділився з дітлахами історією про те, як допоміг лісовим жителям подолати в їхній оселі небезпечний вогонь. Малюки дізнались про можливі причини пожежі і яке значення має дотримання правил користування електричними приладами.


При виникненні надзвичайних ситуацій важливо навчити малечу зберігати спокій та виконувати необхідні дії. Під час навчальної евакуації і вихователі, і діти швидко зреагували на сигнал тривоги, спокійно та організовано покинули приміщення садка.
Кожна дитина повинна знати евакуаційні маршрути у тих місцях, які постійно відвідує – чи це дошкільний заклад, чи гуртки. Подібні тренування дозволяють дітлахам не губитися та зібрано діяти в разі виникнення небезпеки.


Не менш важливо вміти захистити своє здоров’я в екстремальних умовах та дбати про нього в повсякденному житті. Наші юні рятівники дізнались про особливості людського організму, як вберегти себе від інфекцій та бактерій, які вітаміни допомагають боротись з вірусами.



Проведені протягом тижня заняття допомогли найменшим вихованцям планети ЕКОЛЕНД отримати необхідні навички, які допоможуть їм бути більш спостережливими і дбати про свою безпеку в різних ситуаціях.

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Попередня реєстрація