ЕКОЛЕНД – істинна Планета Маленького принца - ЕКОЛЕНД

Дитячий садок

Набір від 2 років
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

Школа / Садок

Набір 0-4 класи
вул. Плугова, 12

ЛІЦЕЙ

Набір 0-11 класи
вул. М. Гориня, 11 (Сихів)

E-LEARNING

Набір 5-11 класи
Дистанційна освіта

ЕКОЛЕНД – істинна Планета Маленького принца

Чи доводилось вам бувати на планеті Маленького принца?! Звісно, що ні! Вона одна з тих планет, яка народилася у дитячих мріях і лише завдяки дорослим, які пам’ятають, що таке бути дитиною, стала реальністю. Ця планета – справжня дитяча домівка. Коли відкривають таку планету, дають їй не ймення, а номер. Називають, скажімо – СЗШ №128. І це все через дорослих. Дорослі полюбляють цифри. Але планета Маленького принца – це планета для дітей і ймення їй обирали діти. Тому називається вона ЕКОЛЕНД.
На цій планеті панує особлива атмосфера уважного ставлення, привітності і доброзичливості, діти почувають себе впевнено, вільно та у безпеці. Тут немає вчителів, а лише наставники та друзі для пізнання себе та світу. А так, як діти люблять найбільше розважатись, то на цій планеті організоване насичене дозвілля: цікаві екскурсії, виставки, традиційні рarties, сімейні фестини, пікніки, дискотеки, закриті вечірки, тематичні табори, акції доброти та підтримки, спілкування з відомими особистостями та навіть власний футбольний клуб.
В ЕКОЛЕНДІ у веселий та цікавий спосіб діти пізнають здоровий стиль життя. Корисні звички з дитинства, фізична активність і спорт, поживне смачне харчування, якісні натуральні продукти, постійний медичний і психологічний супровід, позитивне мислення – ось основні принципи, за якими живуть на планеті ЕКОЛЕНД. Найменші мешканці ЕКОЛЕНДУ вчаться самостійно вирощують овочі у міні городиках, а потім із задоволенням слідкують за їх зростанням. У сезон врожаю вони разом із наставниками готують смачні страви.
Полюбляють еколендівці і спорт! Адже, завдяки облаштованій на планеті сучасній комфортній території для спорту і відпочинку – у спорті зайшли себе всі: і маленькі, і дорослі жителі.  А ще діти самостійно розробили дизайн спортивного одягу і створили рекламну кампанію для популяризації його серед мешканців планети.
За допомогою фахівців Служби інфекційного контролю жителі ЕКОЛЕНДУ в ігровій формі навчилися доглядати за своєю планетою, дотримуватися особистоїгігієни та дізналися про важливість цієї процедури. А ще, планета першою отримала відзнаку проекту “Чиста школа: Здорова дитина”.
Я ще можу багато розповідати про цю надзвичайну планету ЕКОЛЕНД, але більше дізнатись про неї ви зможете самі, завітавши на особливі Дні гостинності (Дні відкритих дверей).
Дорослі шукають цікаві й комфортні місця для проживання і доволі часто не знаходять того, що шукають, а мешканці ЕКОЛЕНДУ свою планету роблять комфортною та чистою власноруч. Усі отримують невимовне задоволення від результатів своєї праці, коли наче зірочки, навіть у похмурі дні, світяться дитячі оченята.
Адже ми відповідальні за те, що створили! I ніколи жоден дорослий не зрозуміє, як це важливо!
Ірина, Доросла мешканка планети ЕКОЛЕНД

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

Попередня реєстрація